Konkurs 20UK Transporter opancerzony MT-LB

1. Egon41 2025-04-25 18:13:07

Nieb bardzo łapię o co chodzi z tymi fotelami, coś z nimi nie tak?

1. PAN-KARTON 2025-04-25 18:32:43

Tak letko

Tak w realu to z czego są takie fotele zrobione ?

Ok, wyglądają jak z prostych desek, ok mogło tak być. Kiedyś kierowca nie musiał mieć piętnastu regulacji z klimą żeby prowadzić.

To przy tak obłędnie wykonanym silniku ja nie widzę żeby to było drewno.

Jeśli są obite najprostszą skórą/skajem to w środku powinno się znaleźć coś miękkiego, choćby siano lub sprężyny. Więc przy drugiej opcji jakieś wysiedzenie,ugięcia, rozprucia (???) powinny się pojawić.

Ale to tylko moje obserwacje, robisz fotele jakie chcesz.

Napisz proszę jaki był Twój zamysł takich na maxa prostych konstrukcji ?

A ławki ? każdy kto ma coś wspólnego z drewnem powie, że takie blaty monolityczne jest bardzo trudno zrobić bez podziałów a dziś bez sklejeń, więc też nie wyglądają naturalnie.

Ja jestem ciekawy i tyle.

1. Egon41 2025-04-25 20:15:14

Fotele są zrobione tak jak przewiduje opracowanie  modelu, ani mniej ani więcej, więc gadanie o deskach jest bez sensu. Czy mogłem ten element trochę ulepszyć ? Pewnie tak, poprawię się przy następnym modelu, tu zostanie tak jak jest.

1. PAN-KARTON 2025-04-25 20:22:52

Fotele są zrobione tak jak przewiduje opracowanie  modelu, ani mniej ani więcej, więc gadanie o deskach jest bez sensu. Czy mogłem ten element trochę ulepszyć ? Pewnie tak, poprawię się przy następnym modelu, tu zostanie tak jak jest.

Egon41

A silnik też zrobiłeś zgodnie z wycinanką ?

Też go zostaw i nie poprawiaj na taki jak jest w opracowaniu. Jak widać się wszystkim bardzo podoba, mi też

Rezultaty 20 - 24 z 24 pozycji
Udostępnij temat: