Konkurs 20UK - Trabant 601 + przyczepa Wurdig 301 - Extra Model 1:25

1. szaman 2025-06-06 19:26:59

Kolego Pashal. Ja się urodziłem w 51 roku, wiec żyłem w PRL-u i nie pouczaj mnie w tym temacie. Wrzuciłem ten link żeby się pośmiać, a Ty jak zwykle zrobiłeś z tego wielką aferę. Gdzie się nie odezwiesz , tam jest zaraz "zadyma". Może zajmij się sklejeniem jakiegoś modelu, albo może pisz pamiętnik. Tam będziesz mógł umieścić swoje cenne wskazówki i rady... . Uważam temat za zakończony. To relacja Karola!.

1. Pashal 2025-06-06 22:43:07

Kolego Pashal. Ja się urodziłem w 51 roku, wiec żyłem w PRL-u i nie pouczaj mnie w tym temacie. Wrzuciłem ten link żeby się pośmiać, a Ty jak zwykle zrobiłeś z tego wielką aferę. Gdzie się nie odezwiesz , tam jest zaraz "zadyma". Może zajmij się sklejeniem jakiegoś modelu, albo może pisz pamiętnik. Tam będziesz mógł umieścić swoje cenne wskazówki i rady... . Uważam temat za zakończony. To relacja Karola!.

szaman

Szaman to ekstra, że urodziłeś się w 1951, ale i to może być właśnie główna przyczyna, że z tym CB-radiem w samochodach osobowych jadących na wakacje to Ci się mocno pomyliło i ja to po prostu w grzeczny sposób sprostowałem. 

Wbrew temu co tu insynuujesz nie zrobiłem z tego żadnej afery i zadymy tylko po prostu napisałem jak było. 

Nie zasłaniaj się tym czyja to jest relacja i nie troszcz się o to co ja mam robić, bo ja wiem co mam robić z wolnym czasem, a moje uwagi ściśle dotyczą tematu relacji.

1. PAN-KARTON 2025-06-06 22:57:44

No to po maluchu, i kto miał rację (?)

Rezultaty 100 - 103 z 103 pozycji
Udostępnij temat: