Czy ktoś posiada rodzinę w Czechach?

1. Zygfryd 2021-03-22 14:00:46

Witajcie! Czy ktoś z Was posiada może rodzinę w Czechach? Zostały 4 ostatnie sztuki w offsecie modelu agromodels, ale niestety nie realizują wysyłek za granicę. Może ktoś z Was ma kogoś, kto mógłby go kupić na terenie Czech i wysłać do Polski? Jest możliwość zakupu wycinanki w PDF, ale to wolałbym już w ostateczności 

1. szaman 2021-04-11 17:46:21

Zygfryd. Ja myślę, że zakup w PDF nie jest złym pomysłem. Masz wtedy możliwość albo samemu drukować mając wpływ na jakość i kolory, lub dać do odpowiedniej firmy i wydrukują na czym chcesz i jak. Przy zakupie oryginału jesteś skazany na to co dostaniesz...Poza tym , zawsze masz pod ręka i możesz dodrukować część lub drugi raz cały model. Ja wybrałbym tylko taką opcję.

1. Zygfryd 2021-04-11 19:03:13

Tak Szamanie, plusów jest dużo. Ale w takim offsecie i papier mi pasuje. Tam gdzie drukuję to wydruk robią mi chłopaki piękny. Cyfra, która się ni jak nie ściera choć byś chciał. 3zł za stronę. Ale maja karton 300g lub cieńsza kreda satynowa. Wydrukowałem sobie wczoraj u nich na test tą krędę. Ot taka darmowa koparka na 3 stronach. Aby zobaczyć jak się będzie zachowywał ten papier przy klejeniu i łamaniu. Gramatura odpowiada,ale przy bigowaniu po łamaniu lubi pękać i się rozwarstwiać  Klej do prac artystycznych firmy Astra klei go wyśmienicie.

I z tego co widzę kombajn już pozostaje mi tylko w PDF, bo wydanie papierowe niedostępne  Ale mają jeszcze wydanie Kirovca K-700 tego starszego, na którego poluję

Rezultaty 0 - 3 z 3 pozycji
Udostępnij temat: