Relacje zakończone

1. kristoreed 2018-03-04 07:33:06

Kiedyś istniał spis relacji zakończonych - jako oddzielny temat w kategorii: pracownia. Temat ten był ciężki w utrzymaniu (m.in. wielkość jednogo postu oraz aktualizacja).

Z uwagi na fakt, że spis ten jest istotny - chciałem zaproponować alternatywne rozwiązanie:

Stworzenie nowej grupy z kategoriami o nazwie: Pracowania (Obecnie jest to kategoria wewnątrz grupy: Kartonowe podstawy).

Wewnątrz tej grupy stworzenie dwóch oddzielnych kategorii na forum:

• Pracowania - Relacje z budowy
    • Pracownia - Relacje zakończone

Po zakończeniu relacji autor postu/moderator przenosi relację do kategorii: Pracowania - Relacje zakończone. Naturalny podział relacji - spis nie jest potrzebny bo jest nim lista tematów w danej kategorii. 

1. Maciejesław 2018-03-05 10:21:40

Jeśli to jest pytanie do nas - użytkowników, to odpowiadam, że jestem za. Bardzo dobry pomysł.

1. noker 2018-03-05 19:45:00

Ja Tesh ;D

1. szaman 2018-03-05 20:32:04

Jak najbardziej !

1. kristoreed 2018-03-05 22:17:30

No to do roboty  Będę chciał zweryfikować tematy - więc trochę mi to zajmie doprowadzenie tych kategorii do normalności ;)

1. noker 2018-03-06 17:22:21

A może zwyczajne użyszkodniki forumowe mogłyby Ci w tym procesie jakoś dopomóc?

Już sam się dopatrzyłem, każdy z użytkowników może sam sobie przebazować swoje relacje do działów jakie zainstalował @kristoreed.

Moja strefa / Forum / Moje tematy

klikamy w dany temat/Relację potem Podejmij akcję i wybieramy Edytuj temat

i następnie w Kategorii zmieniamy/wybieramy Relacje z budowy / Relacje zawieszone lub Relacje zakończone.

Moje dwie relacje już przeniosłem gdzie trzeba.

1. Piterkowiec 2019-12-15 11:03:18

Maciek jak kontynuujesz budowę tego modelu, to przerzuć cały temat do pracownia/relację z budowy.

1. goral71 2023-02-06 19:30:37

Po długiej przerwie w klejeniu na stół wjechała WSK Gil , model ten robię z sentymentu . Model jest waloryzowany, chcę też go zrobić lub jak kto woli zbliżyć się do realnego wyglądu , dla tego też model malowałem aerografem, zamawiałem specjalnie farby i lakier bezbarwny . Model jest już na etapie zaawansowanej budowy budowa trwa około dziesięciu miesięcy z racji dłuższych przerw w budowie , zapraszam do oglądania i komentowania. Szczególne podziękowania za pomoc przy modelu dla Szwagier i Mariusz Gnaciewicz.

Rezultaty 0 - 8 z 8 pozycji
Udostępnij temat: