Kalendarz 2024 - za DARMO !!!
-
Hejka Kartonki i Kartony,
kolejna zabawa, kolejne wyzwanie,
Osobiście funduje nagrodę ( w postaci 1szt. kalendarza ) Osobie która prawidłowo wytypuje ilość zgłoszeń do kalendarza 24"
Oczywiście mam na myśli ilość zdjęć a nie personów
. Głosujemy dokładnie do dnia 30 09 2023.
Można się pomylić o +/- 5 szt ( swój "szczęśliwy numerek" będzie można zweryfikować na podstawie galerii wszystkich zgłoszeń która będzie ogólnie dostępna po 30 09 23 ) Jeżeli dwie lub trzy lub więcej osób wytypuje tą samą cyfrę czyli ilość. DARMOWEGO kalendarza otrzyma ta która zrobi to pierwsza ( data i godzina na forum w tym poście )
Zakłady - obstawianie w innych postach się nie liczy bo nie ogarnę tego.
Powodzenia !
Wiadomo ja nie mogę sobie ufundować DARMOWEGO kalendarza bo ten wynik będę znał najlepiej ze Wszystkich. TRÓDNO !!!
Trzymam kciuki i podpowiem że "0" już nie wygra...
Na tej podstawie można będzie domniemać jakie są Wasze nadzieje co do strony co do forum !!!
Co wygra ? Optymizm czy Sceptyzm ? Pesymizm nie bierze udziału w zabawie.
Z półki "Czarny humor" :
Biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw, nawet Pesymista musi na cmentarzu zauważać same plusy !
-
88
Akcję kalendarz za darmo wygrywa Szwagier:
Proszę na priv adres do wysyłki. ( od razu uprzedzam nie wysyłam Pocztą Polską NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!! ) paczkomaty InPost gwarancja ! Koszt wysyłki 17zł ( na terenie PL )
Jak się zacznie wysyłanie to pewnie podpiszemy umowę i będzie taniej.
Oooo....super. Udało sie trafić. Dzięki i podsyłam adres na priv
-
88
Akcję kalendarz za darmo wygrywa Szwagier:
Proszę na priv adres do wysyłki. ( od razu uprzedzam nie wysyłam Pocztą Polską NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!! ) paczkomaty InPost gwarancja ! Koszt wysyłki 17zł ( na terenie PL )
Jak się zacznie wysyłanie to pewnie podpiszemy umowę i będzie taniej.
Oooo....super. Udało sie trafić. Dzięki i podsyłam adres na priv
Hejka Kartonki i Kartony,
kolejna zabawa, kolejne wyzwanie,
Osobiście funduje nagrodę ( w postaci 1szt. kalendarza ) Osobie która prawidłowo wytypuje ilość zgłoszeń do kalendarza 24"
Oczywiście mam na myśli ilość zdjęć a nie personów
. Głosujemy dokładnie do dnia 30 09 2023.
Można się pomylić o +/- 5 szt ( swój "szczęśliwy numerek" będzie można zweryfikować na podstawie galerii wszystkich zgłoszeń która będzie ogólnie dostępna po 30 09 23 ) Jeżeli dwie lub trzy lub więcej osób wytypuje tą samą cyfrę czyli ilość. DARMOWEGO kalendarza otrzyma ta która zrobi to pierwsza ( data i godzina na forum w tym poście )
Zakłady - obstawianie w innych postach się nie liczy bo nie ogarnę tego.
Powodzenia !
Wiadomo ja nie mogę sobie ufundować DARMOWEGO kalendarza bo ten wynik będę znał najlepiej ze Wszystkich. TRÓDNO !!!

Trzymam kciuki i podpowiem że "0" już nie wygra...
Na tej podstawie można będzie domniemać jakie są Wasze nadzieje co do strony co do forum !!!
Co wygra ? Optymizm czy Sceptyzm ? Pesymizm nie bierze udziału w zabawie.
Z półki "Czarny humor" :
Biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw, nawet Pesymista musi na cmentarzu zauważać same plusy !