Szczeciński Paprykarz Modelarski 7-8.10.2023
-
Kurcze wcześniej Twojego postu nie zobaczyłem, a bym się zgłosił.
Mimo to udało się spotkać i zamienić słowo
Poznałem Ciebie i Marusza. A z Piotrkiem (PAN KARTON) mieliśmy długa i fascynującą wycieczkę modelarską.
Obejrzałem sobie bardziej wnikliwie Twoje modele..
Szacun. Piekne podejście do tematu. Wz34 i messek głowę urywa..
Było dużo innych modeli, które Mega mnie zaskoczyły jeśli chodzi o sklejalnosc i pasowanie części.
Ale w tym wszystkim najważniejsi dla mnie byli ludzie. Coś pięknego się tak spotkać na żywo i pogadać.
-
Kurcze wcześniej Twojego postu nie zobaczyłem, a bym się zgłosił.
Mimo to udało się spotkać i zamienić słowo
Poznałem Ciebie i Marusza. A z Piotrkiem (PAN KARTON) mieliśmy długa i fascynującą wycieczkę modelarską.
Obejrzałem sobie bardziej wnikliwie Twoje modele..
Szacun. Piekne podejście do tematu. Wz34 i messek głowę urywa..
Było dużo innych modeli, które Mega mnie zaskoczyły jeśli chodzi o sklejalnosc i pasowanie części.
Ale w tym wszystkim najważniejsi dla mnie byli ludzie. Coś pięknego się tak spotkać na żywo i pogadać.
-
Witam,
To była moja pierwsza impreza od 30 lat :)
Bardzo fajnie było zobaczyć ciekawe modele, jeszcze lepiej spotkać i pogadac z modelrzami w końcu poznac osobiście Kamila i Piotra oraz kilku innych modelarzy :)
No i koniec, końców ku wielkiemu zaskoczeniu udało sie dostać dyplomik i mały upominek za WZ.34 :)
-
Witam,
To była moja pierwsza impreza od 30 lat :)
Bardzo fajnie było zobaczyć ciekawe modele, jeszcze lepiej spotkać i pogadac z modelrzami w końcu poznac osobiście Kamila i Piotra oraz kilku innych modelarzy :)
No i koniec, końców ku wielkiemu zaskoczeniu udało sie dostać dyplomik i mały upominek za WZ.34 :)
-
Krystian dzieki za owacje jak mnie wyczytywali
Cośmy się pośmiali to nasze... Piotrek jeszcze jest w trakcie powrotu do Warszawy, ale już wspomina to co zastał na miejscu.
Mariusz również dzieki za spotkanie. Fajnie jest zobaczyć ludzi na żywo i pogadać nie tylko na forum.
Modeli jakoś porywająco dużo może nie było, ale każdy znalazł coś dla siebie żeby oko pocieszyć.
Su 22 Dawida Kopackiego z naszej Goleniowskiej modelarni faktycznie robiło wrażenie. Pamiętam jak Dawid miał go jeszcze na podstawce roboczej i kombinował jak wkleić hamulce aerodynamiczne.
Wz 34 Krystiana to kosmos. Model przepiękny. Messek również. Ale to już chyba gdzies pisalem
-
Krystian dzieki za owacje jak mnie wyczytywali
Cośmy się pośmiali to nasze... Piotrek jeszcze jest w trakcie powrotu do Warszawy, ale już wspomina to co zastał na miejscu.
Mariusz również dzieki za spotkanie. Fajnie jest zobaczyć ludzi na żywo i pogadać nie tylko na forum.
Modeli jakoś porywająco dużo może nie było, ale każdy znalazł coś dla siebie żeby oko pocieszyć.
Su 22 Dawida Kopackiego z naszej Goleniowskiej modelarni faktycznie robiło wrażenie. Pamiętam jak Dawid miał go jeszcze na podstawce roboczej i kombinował jak wkleić hamulce aerodynamiczne.
Wz 34 Krystiana to kosmos. Model przepiękny. Messek również. Ale to już chyba gdzies pisalem
-
coś ode mnie !
zdjęcia z rozdania nagród później. Czekam na zgody osób występujących
Gratuluję za nagrody i wyróżnienia !!!.
Aż 3 osoby z kartonówek.pl otrzymały takowe !!!
Marszalek24, Kikol77, Limaks. >>> BRAWO !!!
ps
Nie sortowałem i nie oglądałem sam zdjęć. Prosto z pociągu i po ogarnięciu K24.
Miło było poznać Kolegów z forum osobiście ! Do zobaczenia !
-
coś ode mnie !
zdjęcia z rozdania nagród później. Czekam na zgody osób występujących
Gratuluję za nagrody i wyróżnienia !!!.
Aż 3 osoby z kartonówek.pl otrzymały takowe !!!
Marszalek24, Kikol77, Limaks. >>> BRAWO !!!
ps
Nie sortowałem i nie oglądałem sam zdjęć. Prosto z pociągu i po ogarnięciu K24.
Miło było poznać Kolegów z forum osobiście ! Do zobaczenia !
-
No właśnie Piter... mogliśmy sobie w trójkę fotę walnąć..
Jak by AndrzejM24 miał wiecej czasu to i czwórkę by dało rady nazbierać na szpaler do zdjęć. W kadrze byśmy się chyba zmieścili ?Atmosfera, możliwość spotkania się z Wami, rozmowy, modele, nagrody, niewyspanie, zawrót głowy jednym słowem...
Gdzie my mieliśmy czas do robienia jeszcze sobie zdjęć. Miejmy nadzieję że na kolejnej wystawie będziemy się ustawiać w dwóch rzędach !!!
-
No właśnie Piter... mogliśmy sobie w trójkę fotę walnąć..
Jak by AndrzejM24 miał wiecej czasu to i czwórkę by dało rady nazbierać na szpaler do zdjęć. W kadrze byśmy się chyba zmieścili ?Atmosfera, możliwość spotkania się z Wami, rozmowy, modele, nagrody, niewyspanie, zawrót głowy jednym słowem...
Gdzie my mieliśmy czas do robienia jeszcze sobie zdjęć. Miejmy nadzieję że na kolejnej wystawie będziemy się ustawiać w dwóch rzędach !!!
Witam,
Jakos nikt nie załorzył watku czy to znaczy ze nikogo z nas nie bedzie w Szczecinie?
Ja melduje ze bede w sobote tylko podrzuce modele ale w niedziele pewnie znajdę czas na podziwianie wspaniałości :)
Kto jeszcze bedzie?
Pozdrawiam
Krystian