XXV Międzynarodowy Konkurs modeli Redukcyjnych Świdnica Junior 2023

1. Karol1985 2023-05-02 12:20:18

Cześć. 

W imieniu oragniozatora sedecznie zapraszam do Świdnicy. 

Impreza jednodniowa. Data: 27.05.2023

Link do regulaminu poniżej: 

REGULAMIN

W załączeniu plakat konkursu. 

Pozdrawiam,

Karol 

1. Karol1985 2023-05-29 19:57:47

Cześć i czołem. 

Świdnica za nami ( za mną ). 

Bardzo fajny lokalny konkurs, w bardzo ładnym mieście, który ma spory potencjał, ale chyba za dużo innych konkursów bardziej rozleklamowanych odbywało się w tym samym czasie ( ciupaga i inworocław ). 

Konkurs skierowany przede wszystkim do najmłodszych adeptów naszego pięknnego hobby i tu się pochwalę, bo mogłem reprezentować 22 modele wykonane przez dzieciaki z klasy córki w kategorii wiekowej młodzik ( do lat 13-tu ). Może kolejnym razem uda się już wystarować jako jakiś klub a nie modelarze "niezrzeszeni" 

Wystawionych było w sumie około 160 modeli. 

Dla mnie osobiście konkurs wniósł dużo zmian i nowości w moim skromnym życiu modelarskim. 

1. Jak pisałem wyżej, mogłem reprezentować 22 uczniów i mam nadzieję nowe pokolenie modelarzy z mojego miasta.

2. Zostałem poproszony przez organizatora konkursu o poprowadzenie rodzinnnych warsztatów modelarskich gdzie rodzice razem ze swoim pocieachmi, mogli poznać tajniki składania papieru. Frekwencja dopisała, z kartek bardzo szybko znikały części zmienijać swą postać i przeobrażać się w model. 

Wrzucam kilka fotek z tego co można było zobaczyć na konkursie. 

Pozdrawiam i do zobaczenia. 

Rezultaty 0 - 2 z 2 pozycji
Udostępnij temat: