Spotkanie z adeptami sztuki modelarstwa w Toruniu.

1. Jacek-KP 2023-10-19 17:23:22

Cześć.

Mój znajomy organizuje spotkanie w Toruniu dla adeptów modelarstwa kartonowego. Zadeklarowałem moją obecność wraz z prelekcją, poradami praktycznymi i pokazem gotowych modeli oraz wydawnictw. Czy ktoś z Torunia lub okolic byłby chętny wesprzeć tę inicjatywę? Mogę zabrać kogoś z Bydgoszczy, bo będę jechał do Torunia z Bydgoszczy i wieczorem wracam do Bydgoszczy. Spotkanie w sobotę 18 listopada br. godz. 17:00. Czas 2-3 godziny. Miejsce jeszcze nie określone, ale niebawem będę je znał.

Pozdrawiam - Jacek

1. PAN-KARTON 2023-10-20 07:23:14

Do Torunia jeździłem kiedyś dwa razy w tygodniu i nie po słynne pierniki... 18 listopada (sobota)_ jestem i ja doprecyzuj terminarz + adres - podjadę choćby dla Twojej prelekcji... Jako adept.

O spotkaniu face to face nie wspomnę - chylę czoła

1. Petrov 2023-12-09 19:00:57

Mam nauczkę, żeby częściej czytać forum... Właśnie natrafiłem na tą informację, miesiąc niemal po wydarzeniu... A to pod nosem, sam rezyduję w mieście Kopernika... A tu jeszcze by spotkać takie forumowe osobistości na żywo... Ale żal...

1. PAN-KARTON 2023-12-12 10:36:06

Nie wybralem sie bo mialo byc doprecyzowane a w ogole nie ma info czy bylo ?

1. Jacek-KP 2023-12-13 23:04:53

Było i się odbyło. Nie wstawiałem już więcej informacji, bo nie miałem czasu. Byłem w rozjazdach cały czas. Na spotkanie pojechałem po wykładach prosto z hotelu. Młodzież zadowolona, tatusiowie też. Chyba podłapali bakcyla, bo dostałem e-mail, że będą coś kleić. Relacja jest na moim profilu FB pod datą 18 listopada br.

Rezultaty 0 - 5 z 5 pozycji
Udostępnij temat: