III MIELECKI KONKURS MODELARSKI „Lotnicze Klimaty” – Mielec 05.04.2025

1. Wasia 2025-02-23 19:56:01

W tym roku konkurs w Mielcu w ramach XV Mieleckiego Festiwalu Nauki i Techniki odbędzie się początkiem kwietnia. Konkurs jest jednodniowy.

Lotnicze Klimaty 2025

Rejestracja modeli

1. PAN-KARTON 2025-02-25 06:26:59

Nie no, ponownie konkurs w terminie innego. Jednodniowy - to kusząca propozycja bez konieczności nocowania. Ale kiedy z kolegami pogadać do białego rana ? Trzeba się zastanowić i to szybko...

1. Wasia 2025-02-25 16:32:13

Gdybyś wybrał Mielec to w końcu na Podkarpacie przyleciałby jakiś Twój model samolotu, bo konkurs w Mielcu jest stricte lotniczy 

1. PAN-KARTON 2025-03-09 11:31:36

Gdybyś wybrał Mielec to w końcu na Podkarpacie przyleciałby jakiś Twój model samolotu, bo konkurs w Mielcu jest stricte lotniczy 

Wasia

Kurcze na lotniskach nie ma dworców kolejowych a wieże tylko obserwacyjne... Hali odlotów jeszcze nie sklejałem.
    To z czym ja tam pojadę (?) te moje ulepki ze skrzydłami to się nadają do powieszenia... i wiszą za karę

Jechać na pusto, czy wystawowo coś przywieść w ramach promocji Architektury i Budownictwa ?  Trzeba poważnie zacząć prowadzić kalendarz. Bo miało być w tym roku laightowo a ja już mam na tapecie 11 konkursów

Rezultaty 0 - 4 z 4 pozycji
Udostępnij temat: