Konkurs 20UK - Ford Mustang GT 500. 2015
-
Do wszystkich Uczestników KONKURSU 20UK oraz Obserwujących i chcących głosować :
http://www.kartonowki.pl/forum/temat/4774,3,konkurs-20uk#108026
-
Do wszystkich Uczestników KONKURSU 20UK oraz Obserwujących i chcących głosować :
http://www.kartonowki.pl/forum/temat/4774,3,konkurs-20uk#108026
-
19 lipca. Mówi Wam to coś ?

Wybieraj:
19 lipca w Polsce obchodzone jest Święto Najświętszej Maryi Panny Wspomożenia Wiernych oraz Dzień Czerwonego Kapturka
ale lepsze czego nawet nie wiedziałem to :
Z wydarzeń historycznych, 19 lipca 1969 roku wystartowała misja Apollo 11, która jako pierwsza umieściła człowieka na Księżycu.
O i może jakiś prezent dostane ?

19 lipca imieniny obchodzą: Ambroży, Arseniusz, Aurea, Epafras, Justa, Lutobor, Makryna, Marcin, Piotr, Radomiła, Rufina, Symmach, Teodor, Włodzisław i Zdziesuł
-

Wybieraj:
19 lipca w Polsce obchodzone jest Święto Najświętszej Maryi Panny Wspomożenia Wiernych oraz Dzień Czerwonego Kapturka
ale lepsze czego nawet nie wiedziałem to :
Z wydarzeń historycznych, 19 lipca 1969 roku wystartowała misja Apollo 11, która jako pierwsza umieściła człowieka na Księżycu.
O i może jakiś prezent dostane ?

19 lipca imieniny obchodzą: Ambroży, Arseniusz, Aurea, Epafras, Justa, Lutobor, Makryna, Marcin, Piotr, Radomiła, Rufina, Symmach, Teodor, Włodzisław i Zdziesuł
-

Wybieraj:ale lepsze czego nawet nie wiedziałem to :
O to, to, to - ten kaliber wydarzenia mnie pasuje
W temacie modelu, to ostatnie elementy zrobione - "peryskopy" i "artyleria rufowa" - jutro po robocie instalacja i do galerii.
Czyli - kończymy

Dzięki za kibicowanie i uwagi. Pozdrawiam.
-

Wybieraj:ale lepsze czego nawet nie wiedziałem to :
O to, to, to - ten kaliber wydarzenia mnie pasuje
W temacie modelu, to ostatnie elementy zrobione - "peryskopy" i "artyleria rufowa" - jutro po robocie instalacja i do galerii.
Czyli - kończymy

Dzięki za kibicowanie i uwagi. Pozdrawiam.
-
Dobry koń i po błocie pociągnie ! - to tak w sprawie bieżnika.

Cały czas to próbuje gdzieś wplatać w swoje zdanie, nie narzucając się.
Model powinno się wykonywać na podstawie jednego konkretnego egzemplarza, jak Wojok widział konia na bieżniku to tak zrobił.
OK, zrobimy konkurs >>> wykonaj model planety MX31/345-3 z układu w galaktyce Andromedy - ile będzie wersji takiego globu ?
odpuszczamy bieżnik na kołach.
Irlandia to biedny kraj i nie można sobie u Nich kupić opon takich jak się chce o felgach nie wspomnę

Żart:
- Przepraszam która jest godzina ?

- za pięć minut będzie w pół do dwunastej.
- ale ja się nie pytam która będzie za pięć minut, tylko która godzina jest teraz ?

-
Dobry koń i po błocie pociągnie ! - to tak w sprawie bieżnika.

Cały czas to próbuje gdzieś wplatać w swoje zdanie, nie narzucając się.
Model powinno się wykonywać na podstawie jednego konkretnego egzemplarza, jak Wojok widział konia na bieżniku to tak zrobił.
OK, zrobimy konkurs >>> wykonaj model planety MX31/345-3 z układu w galaktyce Andromedy - ile będzie wersji takiego globu ?
odpuszczamy bieżnik na kołach.
Irlandia to biedny kraj i nie można sobie u Nich kupić opon takich jak się chce o felgach nie wspomnę

Żart:
- Przepraszam która jest godzina ?

- za pięć minut będzie w pół do dwunastej.
- ale ja się nie pytam która będzie za pięć minut, tylko która godzina jest teraz ?

A gdzie kluski i śmietana?