Najkrótsza relacja w historii WTC z NY projekt własny.

1. tulipan740i 2025-02-03 17:12:05

Relacja ekspresowa a gównoburza całkiem długa, nawet z elementami grypsery więziennej..

Piotrek masz rację, "Goląbek Pokoju" zawsze lepszy" do rzepa podjadka. 

1. Wojok 2025-02-03 18:25:32

... Jesteśmy wolni czy jednak nie ? Forum to miejsce gdzie pokazuje każdy co chce...

PAN-KARTON

No nie, Piotrek, mylisz się - forum, to nie jest miejsce, gdzie pod płaszczykiem wolności, możesz pokazywać co chcesz. A to co możesz pokazać, niekoniecznie wszystkim musi się podobać. Dziwi mnie, że to trzeba uzmysławiać.

1. Pashal 2025-02-03 19:10:47

Dobra piszemy skrótami -P-K - tak jak powyżej główna strona forum nie powinna  być śmietnikiem, ale miejscem przeznaczonym na relacje ze sklejania modeli kartonowych.

Miałeś jakieś problemy z odbiorem, czy definicją co jest, a co nie jest modelem kartonowym i to na innym forum, a przeniosłeś temat w w części tu na forum to na takie dywagacje jest dział pod tytułem "Kafeteria" - pomyliłeś porządek z anarchią.

Domyślam się, że litera P, a czemu już nie pełen nick, przecież zalewasz forum słowotwórstwem w ilościach ponad przeciętnych, więc skąd nagle te skrótowce ?

"P" to do mnie skierowany tekst ?

To zapytam - czemu nagle deprecjonujesz innych forumowiczów słowo pisane jak sam zalewasz forum słowotokiem nie zawsze potrzebnym w takiej ilości ?

Czemu Ci się wydaje, że twarzą w twarz nie powiedziałbym tego Tobie co tu napisałem - przeceniasz siebie.

Czytając ten Twój ostatni tekst to chyba sam nie wiesz co chciałeś napisać, bo używasz takich jednoznacznych określeń jak:

"nagonka, hejt, straszny oręż, pisanina, zjebka, żądni linczu " - te określenia nie świadczą o tym, że zrozumiałeś co Ci napisaliśmy. 

Może teraz coś zrozumiesz.

1. Jacek-KP 2025-02-03 20:10:25

Czy ktoś mógłby przenieść tę "relację" do Kafeterii? Można tam dyskutować dowolnie długo i niekoniecznie na temat. Zaglądają tu nowi ludzie, których osobiście zapraszam z różnych grup na FB reklamując nas jako przyjazną grupę. Ktoś, kto Was nie zna Koledzy, czytając te wpisy, może mieć wątpliwości, czy to na pewno forum modelarskie.

1. Wojok 2025-02-03 20:35:41

Czy ktoś mógłby przenieść tę "relację" do Kafeterii? Można tam dyskutować dowolnie długo i niekoniecznie na temat. Zaglądają tu nowi ludzie, których osobiście zapraszam z różnych grup na FB reklamując nas jako przyjazną grupę. Ktoś, kto Was nie zna Koledzy, czytając te wpisy, może mieć wątpliwości, czy to na pewno forum modelarskie.

Jacek-KP

Nie. Niestety nikt tego nie może przenieść - tylko admin.

Co do wątpliwości, to mimo tego co tu się dzieje, nikt nie powinien mieć wątpliwości, czy to na pewno forum modelarskie. Dopuszczam możliwość rozterek odnośnie zwrotu "przyjazna grupa" - z tym może się powstrzymuj

1. PAN-KARTON 2025-02-03 20:40:41

Wojok

Zostałem Adminem, czy jak ?

1. Wojok 2025-02-03 21:09:58

Wojok

Zostałem Adminem, czy jak ?

PAN-KARTON

Zzzzzzzdrada

Ale nic to, idziemy do przodu - wątek w odpowiednim miejscu

1. PAN-KARTON 2025-02-03 21:31:27

Zzzzzzzdrada

Wojok

Wystarczyło powiedzieć tak jak Jacek w 30 minut zrbione i proszę. Jacek mógł oczywiście mi wygarnąć z grubej rury.

1. Wojok 2025-02-04 04:44:09

Zzzzzzzdrada

Wojok

Wystarczyło powiedzieć tak jak Jacek w 30 minut zrbione i proszę. Jacek mógł oczywiście mi wygarnąć z grubej rury.

PAN-KARTON

W pierwszym moim wpisie dokładnie się określiłem gdzie, moim zdaniem, jest miejsce tej relacji. I to bez wywalenia z grubej rury.

Rezultaty 40 - 49 z 49 pozycji
Udostępnij temat: