AH-64A APACHE Kartonowa Kolekcja

1. Limaks 2021-03-11 00:23:14

No i pięknie... Podoba mi się. Mega czyste klejenie i super detale. 

Czemu bez galerii? Dobrze rozumiem, że nie będzie zdjęć pokazowych? Zrób może choćby telefonem. 

Ponowie pytanie, bo może nie zauważyłaś wczesniej. Czym retuszujesz? Tzn. jakich farbek używasz? 

1. beata 2021-03-11 09:16:25

Nie, ja nie powiedziałam, że nie będzie galerii. Będzie, tylko nie wiem kiedy. Aparat muszę naprawić. Nie cierpię robienia zdjęć telefonem, który nie daje mi takich możliwości, co lustrzanka.

A retuszuję tylko i wyłącznie akrylami. Mam Vallejo, AK Interactive lub  lub mig Jimenez. 

1. dzeja 2021-03-11 11:12:50

Opracowanie P.Mistewicza.

Nity, to grafika. W tym modelu, przynajmniej grafika jest ciekawa, a nie to, co było w MM.

,......,

beata

Nie do uwierzenia. Już miałem pytać lecz pomyślałem aby przeszukać relację. I jest. Napiszę więc na tej podstawie , jak ważna jest grafika opracowania. Znam (tego autora ale i innych też) opracowania z przemyślaną grafiką, która zachęca do klejenia. Jestem jednak ciekaw czy masz w swym doświadczeniu pomysł jak zrobić imitację nitów w takiej ilości gdyby zaszła potrzeba.

A RESZTA, hmmmmm...., Najwyższa półka. Galeria, spodziewam się , taż będzie " wystrzałowa".

1. pawelelka77 2021-03-11 19:28:26

Po cichu śledziłem sobie  relację i jak zwykle wyszło cudo. Beata, przyzwyczaiła już chba wszystkich do tego,  że za cokolwiek się weźmie, to będzie to 'odlot '. I jest! Tym razem dosłownie.  Może bez wiaderka (chociaż nie padło jeszcze ostatnie słowo ) i 'panierki' Ale za to jest czysty standard. Czad! Nie bez znaczenia jest tutaj rewelacyjna grafika, która potrafi oglądającemu 'płatać figle'. Na nity, pewnie jak niejeden się też nabrałem.

Z kulkami, czy bez , formowanie kartonu na najwyższym poziomie. Oglądając kolejne modele Beaty, nie mogę wyjść z podziwu, że tak można sklejać. Brawo! Czekam z niecierpliwością na galerię końcową...

Ps. Kulki, to naprawdę świetny 'wynalazek' w naszym warsztacie.

1. Petrov 2021-03-12 22:10:04

Świetny model! Gratulacje!

1. tomano 2021-03-13 02:03:12

Gratulacje. Bardzo fajnie się udał ten wiatrak, aż miło było patrzeć! 

1. szaman 2021-03-21 09:21:45

Piękne wykonanie jak zwykle. Gratuluję Beatko. Byłem pewny, że jak zawsze będzie piękny model. Teraz czekam na następnego śmiglaka, który budujesz.

Rezultaty 60 - 67 z 67 pozycji
Udostępnij temat: