Samochód osobowy z przyczepą kempingową ANSWER 1:25

1. Karol1985 2021-04-18 01:28:29

Co moge napisać .......

Otwarcie sezonu w ubiegłym roku się nie udało. W tym Chyba z zimy przejdziemy od razu do lata. Model/e stoi na półce. Tatarak w pudełku.... Piasek musiałem córce oddać. Póki co nie mam możliwości zrobienia wody z żywicy i tak się jakoś wszystko odkłada....

Wziąłem sobie po cichu na mate stolicę w wersji pickup, ale idzie jak po grudzie.... założenie było, żeby skleić prosto z "pudła" ale jak to zwsze bywa i założenie się nie sprawdziło i kusiło człeka żeby dołożyć coś od siebie i tak się już bujam pół roku.....

Dalej walczę z kołami, ale już przy poldku dałem sobie spokój.... są jakie są i takie już zostaną. myślałem, że przy nowym projekcie będzie lepiej i niby ciut jest, ale to jeszcze nie są te koła które scorpion robi.....

1. Hator 2021-04-25 22:20:25

Jest konkurs to zlepiłem wszystko tak na szybko :) 

Ciężko jakoś ładnie to teraz ująć i wybrać tylko 3 focie......

Karol1985

Bardzo fajnie wychodzi Ci waloryzacja modeli. Co do palm i tataraku to fizycznie nie jest możliwe, aby to rosło na suchym piasku. Tatarak i palmy "wyrastają z wody". Zakorzenione są na dnie rzeki, czy jeziora, choć blisko brzegu. :-) 

Ps. Widzę, że zarejestrowałeś się w naszym konkursie on-line z Poldkiem. Życzę powodzenia.  :-)

Rezultaty 320 - 322 z 322 pozycji
Udostępnij temat: