Dalsze rozmowy z tematu: Santa Leocadia i nie tylko

1. tulipan740i 2023-03-04 15:08:42

Z pewnością lepiej to dla Ciebie brzmi, ale nie jest to prawdą. Jest wiele rzeczy które dla Ciebie lepiej brzmią, a nie są prawdą, choć Ty je przedstawiasz jako prawdę. Nieźle się podsumowałeś.

A co tu odpowiadać na resztę, jak Ty cały czas to samo, chyba myślisz, że kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje się prawdą, a tu może niekoniecznie.

AndDi
    Tak ciężko przyznać, że nie powinieneś pisać że bzdury wypisuję, że jesteś moderatorem bo niby skąd mam wiedzieć, że już nie jesteś, skoro sam tego nie zakomunikowałeś. Tylko wykręcasz teraz kota ogonem i na mnie oczywiście jak zawsze chcesz winę zwalać. Cały Ty.  Brawo Ty!

1. tulipan740i 2023-03-04 15:16:32

Wiesz, w sumie to dobrze ,że jak to piszesz zrezygnowałeś z bycia moderatorem bo i tak był z Ciebie marny moderator. Całymi latami nie potrafiłeś małej literówki na stronie poprawić.

1. AndDi 2023-03-04 15:26:26

Wiesz, w sumie to dobrze ,że jak to piszesz zrezygnowałeś z bycia moderatorem bo i tak był z Ciebie marny moderator. Całymi latami nie potrafiłeś małej literówki na stronie poprawić.

tulipan740i

Ale Ty jesteś jednak pacan i manipulator. Napisałem Ci wtedy, że jako Moderator nie mam dostępu do kodów strony i tylko Krzysiek może to zrobić i że mu napisałem o tym błędzie. Ale Ty oczywiście tylko puszczasz kawałek informacji, a resztę zatajasz, bo pełna informacja jest niewygodna dla Ciebie. Widać jakim jesteś maluczkim człowieczkiem, który zrobi wszystko, nawet pominie prawdę, byle tylko siebie pokazać jak w najlepszym świetle.

1. tulipan740i 2023-03-04 15:42:09

Ale Ty jesteś jednak pacan i manipulator. Napisałem Ci wtedy, że jako Moderator nie mam dostępu do kodów strony i tylko Krzysiek może to zrobić i że mu napisałem o tym błędzie. Ale Ty oczywiście tylko puszczasz kawałek informacji, a resztę zatajasz, bo pełna informacja jest niewygodna dla Ciebie. Widać jakim jesteś maluczkim człowieczkiem, który zrobi wszystko, nawet pominie prawdę, byle tylko siebie pokazać jak w najlepszym świetle.

AndDi

Pacan to Ty jesteś i to do kwadratu. Biorąc pod uwagę Twoje wcześniejsze matactwa to i teraz pewnie kit wklejasz. Twoja postawa do tej sprawy na forum od samego początku była olewająca. Z resztą jak sam przyznałeś nawet nie wiedziałeś o tym błędzie. Moderator godny politowania.

1. tulipan740i 2023-03-04 15:46:25

A może Ty po prostu wstydziłeś się wcześniej pochwalić, że już nie jesteś moderatorem? Nie wiem, pytam tak tylko.

1. AndDi 2023-03-04 15:59:11

AndDi

Pacan to Ty jesteś i to do kwadratu. Biorąc pod uwagę Twoje wcześniejsze matactwa to i teraz pewnie kit wklejasz. Twoja postawa do tej sprawy na forum od samego początku była olewająca. Z resztą jak sam przyznałeś nawet nie wiedziałeś o tym błędzie. Moderator godny politowania.

tulipan740i

W zasadzie to nawet na to nie trzeba odpowiadać, ale kopiuję, żebyś później wpisu nie zmienił. Sam sobie wystawiasz opinię takimi wpisami, są żenujące.

1. AndDi 2023-03-04 16:02:17

A może Ty po prostu wstydziłeś się wcześniej pochwalić, że już nie jesteś moderatorem? Nie wiem, pytam tak tylko.

tulipan740i

Rany, ile jadu i jakże głupie w przypadku, gdy ktoś sam rezygnuje. Długo żeś nad tym myślał?

1. tulipan740i 2023-03-04 16:07:41

W zasadzie to nawet na to nie trzeba odpowiadać, ale kopiuję, żebyś później wpisu nie zmienił. Sam sobie wystawiasz opinię takimi wpisami, są żenujące.

AndDi

W zasadzie ja też kopiowałem jak piszesz,że bzdury ja wypisuję bo nie wiem,że już nie jesteś moderatorem a sam o tym nie informowałeś, więc i Ty sobie nie żałuj. Popatrz  najpierwej na swoją postawę.

1. tulipan740i 2023-03-04 16:11:00

Rany, ile jadu i jakże głupie w przypadku, gdy ktoś sam rezygnuje. Długo żeś nad tym myślał?

AndDi

Dlaczego jadu? Tylko normalnie zapytałem Coś w tym złego? Przecież można rezygnować z innych powodów jak brak chęci do pełnienia funkcji. Jak to mowią siła wyższa. Zobacz zaraz skoczymy na 4 strone.

1. AndDi 2023-03-04 16:15:12

Dlaczego jadu? Tylko normalnie zapytałem Coś w tym złego? Przecież można rezygnować z innych powodów jak brak chęci do pełnienia funkcji. Jak to mowią siła wyższa. Zobacz zaraz skoczymy na 4 strone.

tulipan740i

Czyli dobrze zrobiłem, że tu założyłem ten temat

1. tulipan740i 2023-03-04 16:29:24

Czyli dobrze zrobiłem, że tu założyłem ten temat

AndDi

Przecież już to wcześniej napisałem. Widzisz teraz już nie jako moderator dobrze zrobiłeś. Dobrze pokazujesz swoje manipulacje i dziecinadę. Mi w Twoim wieku chyba by się nie chciało. A, że nie osiągnie ten wątek zamierzonego efektu to też wspomniałem.

1. AndDi 2023-03-04 16:33:54

Przecież już to wcześniej napisałem. Widzisz teraz już nie jako moderator dobrze zrobiłeś. Dobrze pokazujesz swoje manipulacje i dziecinadę. Mi w Twoim wieku chyba by się nie chciało. A, że nie osiągnie ten wątek zamierzonego efektu to też wspomniałem.

tulipan740i

Tak myślisz? A myśl sobie co chcesz

1. tulipan740i 2023-03-04 16:51:29

Tak myślisz? A myśl sobie co chcesz

AndDi
    Ty chyba nie myślałeś,że zakładając ten wątek osiągniesz jakieś cele dydaktyczne? Jak chodzi o Ciebie w tym układzie to ja nie miałem cienia wątpliwość. Pewnie się nie pomylę jak napiszę ,że każdy zostanie przy swoimi. Ale fakt. W sumie dobrze zrobiłeś zakładając ten wątek.

1. jagdtiger2 2023-03-04 17:22:07

No Tulipanie podpadłeś mi tam właśnie z tymi detalami  Ale to była taka pierdółka, ja źle się wyraziłem ktoś inny źle zrozumiał i tyle i szybko się to zakończyło. 

Na razie nic osobiście do ciebie nie mam 

Ale mam na ciebie oko 

1. tulipan740i 2023-03-04 17:36:06

No Tulipanie podpadłeś mi tam właśnie z tymi detalami  Ale to była taka pierdółka, ja źle się wyraziłem ktoś inny źle zrozumiał i tyle i szybko się to zakończyło. 

Na razie nic osobiście do ciebie nie mam 

Ale mam na ciebie oko 

jagdtiger2

Hehe. To się wyjaśniało bo już myślałem, że coś poważnego się miało wydarzyć. Ok. Będę Twoim obiektem obserwacji. 

1. jagdtiger2 2023-03-04 17:44:28

Nie nie poważnego  Już nam jeden taki temat poważny wystarczy 

Rezultaty 40 - 56 z 56 pozycji
Udostępnij temat: