HMS Victory-Shipyard

1. AndDi 2023-05-08 10:10:09

Przyjaciele, takie pytanko co do funkcjonalności serwisu.

W skrzynce posiadam wiadomość z ikoną płomienia oraz tytułem w kolorze pomarańczowym, co to oznacza i jak można trwale usunąć wiadomości z kosza?

Moris

Tę ikonkę z płomieniem i pomarańczowym tematem, to masz prawdopodobnie w "skrzynce nadawczej" i to oznacza, że odbiorca nie przeczytał tej wysłanej przez Ciebie wiadomości.

Z kosza nie można usnąć wiadomości , tak już jest

1. AndDi 2023-05-08 10:11:06

Model zapowiada się

1. Moris 2023-05-21 16:52:28

Witam wszystkich.

W dniu dzisiejszym ukończyłem klejenie pierwszej warstwy poszycia. Problemy były niewielkie. Ograniczyły się do drobnych wcięć z obu burt, na wysokości środkowego rzędu otworów strzelniczych, we wręgach numer VII, IX i XIV(oczywiście powodem była kolizja wręgi z obramowaniem ambrazur strzelniczych). Pasowalność poszczególnych elementów okazała się dobra, tylko w niewielu przypadkach musiałem dokonań niewielkich przycięć aby elementy nie nachodziły na siebie w czasie klejenia. Najbardziej zagadkową kwestią okazało się odpowiednie umiejscowienie części poszycia względem wysokości na jakiej powinny się znajdować, a na szkielecie żadnych wskazówek brak. Rozwiązaniem okazało się oklejenie najpierw dziobu, potem rufy a na samym końcu śródokręcia. Efekt finalny pierwszej warstwy poszycia na fotkach.

Pozdrawiam wszystkich.

1. AndDi 2023-05-22 10:15:44

Za ładnie to robisz

1. Petrov 2023-05-22 11:17:11

I obkleił taki ładny szkielet... Kurde jak dobrze że ja mam zamiar obklejać wszystko fornirem, bo chyba bym się skichał jakbym miał tak czyściutko ulepić taki model XD

1. Zbyszek001 2023-05-22 12:04:50

Jak teraz będziesz wklejał lufy te te cudne lawety. Szczególnie na dolnym pokładzie ?

1. Moris 2023-05-22 12:57:40

Działa wkleję poprzez otwory strzelnicze. Są na tyle duże iż armaty wchodzą bezproblemowo. Wybaczcie jakość zdjęcia ale robione na szybko komórką zanim pójdę do pracy.

Rezultaty 40 - 47 z 47 pozycji
Udostępnij temat: