ZAMÓWIENIA na KALEDARZ K24
-
Dziś już padam
Instrukcja pojawi się do wieczora
edit
I jest !!! Zapraszamy do wpisów na forum jednocześnie do info na R4s1@wp.pl
-
Jak zamówić kalendarz K24 kartonowki.pl :
- Musi Ci się podobać i chcesz mieć pamiątkę z wydania pierwszego kalendarza z Naszego forum !
- Kalendarz drukujemy w formacie A4, 13 stronicowy, papier kredowy 170gr/m2 w pół macie
- Przemyśl ile potrzebujesz sztuk. Kalendarz jest świetnym giftem na prezent dla rodziny, kolegów z innej branży i pomoże załatwić nie jedna sprawę.
- Zamówienie można zdeklarować TU na forum z Własnym komentarzem/opinią na temat samego kalendarza jak i jego idei. Nie obowiązkowo.
-
Zamówienie przyjmowane będą jedynie na adres: r4s1@wp.pl
- Proszę o stosowanie się do Instrukcji – Tu już chodzi o pieniądze, zabawa się skończyła. Ja jak i TY musimy mieć podkładkę w przypadku jakiegoś przeoczenia lub zgubienia.
-
W temacie @ wpisz NIK z dopiskiem Zamówienie K24.
Uwierzcie proszę, taki schemat działania ogromnie mi pomaga w znalezieniu Naszej korespondencji na poczcie.
-
W @ wpisz: Zamawiam – ilość sztuk
-
W @ podaj: dla celów wysyłkowych do paczkomatu InPost :
Imię i nazwisko – Zamawiającego
Nr telefonu
Adres e:mail
Numer Paczkomatu z którego chcesz odebrać K24.
Znajdziesz go TU https://inpost.pl/znajdz-paczkomat
-
Na podany adres e:mail lub na ten z którego nadeszło zamówienie otrzymasz dane do przelewu kwoty za zamówienie + przesyłka. Jeśli są inne adresy zaznacz TO KONIECZNIE !!!
-
!!! Ten sam dopisek co w @ będzie wymagany w przelewie aby móc skorelować informacje.
Cena za sztukę 20zł + 5zł pakowanie + 17zł wysyłka InPost paczkomaty. Zamawiając 1 K24 płacisz 42zł. Zamawiając 2, 3, 4 i więcej sztuk płacisz 20 x Ilość + 5zł + 17zł wysyłka. Cena wysyłki na terenie kraju PL. Nie wysyłam Pocztą Polską - Nigdy więcej !!!
-
Paczki zagraniczne są trudniejsze. Osoby które chciały by wysyłki po za terytorium PL proszę o podanie w jaki sposób mam to dla nich zrobić. Pewnie lepiej wiecie jaka drogą z Polski dotrze do Was paczka bezpiecznie i najkorzystniej. Nie umiem Tu podać żadnych cenników oraz terminów trwania dostarczenia przesyłek.
-
Paczki zagraniczne będą miały priorytet.
-
Takie działanie pozwoli nam zachować swoje dane chronione. Jak by się to miało odbyć przez stronę to ja bym się pogubił – słowo !
PODSUMOWANIE:
Zamówienie złóż na adres: r4s1@wp.pl
Tytuł @ : NIK – Zamówienie K24
W treści @ podaj dane z punktu nr 8/9 !!!
W odpowiedzi otrzymasz dane przelewowe PeKaO SA
Przelej należność
Kalendarz do drukarni trafi pod koniec listopada !!!
Około 7-14 dni potrwa Druk i dostawa do mnie. Natychmiast wysyłam do Was. ( max 2-3 dni )
Do 15-20 grudnia na terenie PL będzie u Ciebie !
!!! Pod koniec Listopada 2023r ilość deklaracji a raczej zamówień będzie wytyczną do nakładu zamówienia. Nie zwlekajcie do ostatniej chwili !!!
Będę się starał na bieżąco informować w tym poście ile wpłynęło zamówień.
Jak o czymś zapomniałem to mi Przypomnicie
uzupełnię wpis.
- Po 10 grudnia 2023r nie martw się jak nie zdążyłeś. Planuję ew. dodruk. Ale to już po nowym roku cała akcja będzie. Aby styczeń mógł Cię cieszyć od początku roku zamów w pierwszej turze !!!
- Dlaczego taka forma ? A jak pozamawiacie, poprzelewacie pieniądze a Nasze kartonowki.pl z przyczyn niezależnych od Nas znów by przestały działać ??? Twu Twu Twu...
-
Jak zamówić kalendarz K24 kartonowki.pl :
- Musi Ci się podobać i chcesz mieć pamiątkę z wydania pierwszego kalendarza z Naszego forum !
- Kalendarz drukujemy w formacie A4, 13 stronicowy, papier kredowy 170gr/m2 w pół macie
- Przemyśl ile potrzebujesz sztuk. Kalendarz jest świetnym giftem na prezent dla rodziny, kolegów z innej branży i pomoże załatwić nie jedna sprawę.
- Zamówienie można zdeklarować TU na forum z Własnym komentarzem/opinią na temat samego kalendarza jak i jego idei. Nie obowiązkowo.
-
Zamówienie przyjmowane będą jedynie na adres: r4s1@wp.pl
- Proszę o stosowanie się do Instrukcji – Tu już chodzi o pieniądze, zabawa się skończyła. Ja jak i TY musimy mieć podkładkę w przypadku jakiegoś przeoczenia lub zgubienia.
-
W temacie @ wpisz NIK z dopiskiem Zamówienie K24.
Uwierzcie proszę, taki schemat działania ogromnie mi pomaga w znalezieniu Naszej korespondencji na poczcie.
-
W @ wpisz: Zamawiam – ilość sztuk
-
W @ podaj: dla celów wysyłkowych do paczkomatu InPost :
Imię i nazwisko – Zamawiającego
Nr telefonu
Adres e:mail
Numer Paczkomatu z którego chcesz odebrać K24.
Znajdziesz go TU https://inpost.pl/znajdz-paczkomat
-
Na podany adres e:mail lub na ten z którego nadeszło zamówienie otrzymasz dane do przelewu kwoty za zamówienie + przesyłka. Jeśli są inne adresy zaznacz TO KONIECZNIE !!!
-
!!! Ten sam dopisek co w @ będzie wymagany w przelewie aby móc skorelować informacje.
Cena za sztukę 20zł + 5zł pakowanie + 17zł wysyłka InPost paczkomaty. Zamawiając 1 K24 płacisz 42zł. Zamawiając 2, 3, 4 i więcej sztuk płacisz 20 x Ilość + 5zł + 17zł wysyłka. Cena wysyłki na terenie kraju PL. Nie wysyłam Pocztą Polską - Nigdy więcej !!!
-
Paczki zagraniczne są trudniejsze. Osoby które chciały by wysyłki po za terytorium PL proszę o podanie w jaki sposób mam to dla nich zrobić. Pewnie lepiej wiecie jaka drogą z Polski dotrze do Was paczka bezpiecznie i najkorzystniej. Nie umiem Tu podać żadnych cenników oraz terminów trwania dostarczenia przesyłek.
-
Paczki zagraniczne będą miały priorytet.
-
Takie działanie pozwoli nam zachować swoje dane chronione. Jak by się to miało odbyć przez stronę to ja bym się pogubił – słowo !
PODSUMOWANIE:
Zamówienie złóż na adres: r4s1@wp.pl
Tytuł @ : NIK – Zamówienie K24
W treści @ podaj dane z punktu nr 8/9 !!!
W odpowiedzi otrzymasz dane przelewowe PeKaO SA
Przelej należność
Kalendarz do drukarni trafi pod koniec listopada !!!
Około 7-14 dni potrwa Druk i dostawa do mnie. Natychmiast wysyłam do Was. ( max 2-3 dni )
Do 15-20 grudnia na terenie PL będzie u Ciebie !
!!! Pod koniec Listopada 2023r ilość deklaracji a raczej zamówień będzie wytyczną do nakładu zamówienia. Nie zwlekajcie do ostatniej chwili !!!
Będę się starał na bieżąco informować w tym poście ile wpłynęło zamówień.
Jak o czymś zapomniałem to mi Przypomnicie
uzupełnię wpis.
- Po 10 grudnia 2023r nie martw się jak nie zdążyłeś. Planuję ew. dodruk. Ale to już po nowym roku cała akcja będzie. Aby styczeń mógł Cię cieszyć od początku roku zamów w pierwszej turze !!!
- Dlaczego taka forma ? A jak pozamawiacie, poprzelewacie pieniądze a Nasze kartonowki.pl z przyczyn niezależnych od Nas znów by przestały działać ??? Twu Twu Twu...
-
Jest przyszedł ! pierwszy i jedyny egzemplarz kalendarza K24 dla kartonowek.pl.
Zamówiłem ten jedyny na świecie, aby zweryfikować ew błędy różnej maści. Na ekranie nie wszystko widać
Jest zajefajny !!!
Nadal przyjmowane są zamówienia do dnia 20 11 2023r. !!! i KONIEC
Zamówcie jeszcze 6 lub więcej to wyjdę jakoś na ZERO
Nic dla Was bez Was
-
Jest przyszedł ! pierwszy i jedyny egzemplarz kalendarza K24 dla kartonowek.pl.
Zamówiłem ten jedyny na świecie, aby zweryfikować ew błędy różnej maści. Na ekranie nie wszystko widać
Jest zajefajny !!!
Nadal przyjmowane są zamówienia do dnia 20 11 2023r. !!! i KONIEC
Zamówcie jeszcze 6 lub więcej to wyjdę jakoś na ZERO
Nic dla Was bez Was
-
Dzisiaj dzień przesyłek.
Jest K24 u mnie całe 60sztuk
materiały do pakowania też !
No to weekend mam para-modelarski. Zabawa z kartonami ale bez instrukcji w okładce.
Plan jest ! ogarnąć adresy Wasze to będzie wyzwanie, już się boje...
żeby ktoś krawata nie dostał
Ogłoszenie :
Zatrudnię Świstaka od zaraz !!!
-
Dzisiaj dzień przesyłek.
Jest K24 u mnie całe 60sztuk
materiały do pakowania też !
No to weekend mam para-modelarski. Zabawa z kartonami ale bez instrukcji w okładce.
Plan jest ! ogarnąć adresy Wasze to będzie wyzwanie, już się boje...
żeby ktoś krawata nie dostał
Ogłoszenie :
Zatrudnię Świstaka od zaraz !!!
Dziś już padam
Instrukcja pojawi się do wieczora 
edit
I jest !!! Zapraszamy do wpisów na forum jednocześnie do info na R4s1@wp.pl