Wielka przemiana - NOWOŚĆ
-
Ale ten świat mały :)
W Trzciance nawet się odbyły raz zawody wojewódzkie :) wtedy jeszcze wijewództwa pilskiego :)
W tamtych czasach byłem taką szarą myszką ale klucz do modelarni po cichu sobie dorobiłem i przesiadywałem całymia dniami - taki sposób na wagary :) ale to były lata 90 i to wczesne :)
Na fotce z su-27 z fly model rok 96 :)
Krystian nic się nie zmieniłeśJak powiesz - usuń to zdjęcia toto zrobię !!
-
Ale ten świat mały :)
W Trzciance nawet się odbyły raz zawody wojewódzkie :) wtedy jeszcze wijewództwa pilskiego :)
W tamtych czasach byłem taką szarą myszką ale klucz do modelarni po cichu sobie dorobiłem i przesiadywałem całymia dniami - taki sposób na wagary :) ale to były lata 90 i to wczesne :)
Na fotce z su-27 z fly model rok 96 :)
Krystian nic się nie zmieniłeśJak powiesz - usuń to zdjęcia toto zrobię !!
-
Nowa relacja konkretnie o Tatrze tu:
http://www.kartonowki.pl/forum/temat/4543,tatra-128c-cysterna-wojskowa-wyd-pkg
Skorzystam że w tytule jest słowo NOWOŚĆ i już ten wątek zrobił się trochę o wszystkim z czego się cieszę !
Ale chcę się pochwalić zamówieniem o SAURES'a kilka wariantów śrub, nakrętek i nitów... Zachwyciłem się technologią która pozwala osiągać takie efekty w tak małej skali. Ci którzy zamawiali już podobne elementy śmieją się pod nosem "ale odkrycie"
ale od samej obsługi klienta po wysyłkę polecam gorąco markę SAURES !!! Coś fantastycznego. W podwoziu tatry mam zamiar zastosować
-
Nowa relacja konkretnie o Tatrze tu:
http://www.kartonowki.pl/forum/temat/4543,tatra-128c-cysterna-wojskowa-wyd-pkg
Skorzystam że w tytule jest słowo NOWOŚĆ i już ten wątek zrobił się trochę o wszystkim z czego się cieszę !
Ale chcę się pochwalić zamówieniem o SAURES'a kilka wariantów śrub, nakrętek i nitów... Zachwyciłem się technologią która pozwala osiągać takie efekty w tak małej skali. Ci którzy zamawiali już podobne elementy śmieją się pod nosem "ale odkrycie"
ale od samej obsługi klienta po wysyłkę polecam gorąco markę SAURES !!! Coś fantastycznego. W podwoziu tatry mam zamiar zastosować
Ja też założę nową relację z budowy Tatry 128C. Tu się dużo podziało i dobrze ! Początek relacji na 3 stronie nie będzie czytał się dobrze...
Widzę Karolu ze również poważnie podszedłeś do tematu "wielkiej przemiany" ja się już nie mogę doczekać pierwszego rozcięcia mojej tatry