Model tygodnia

1. Wojok 2024-01-01 12:11:22

Jakim cudem modelem tygodnia jest model, który w galerii nie istnieje ?

Chodzi mi o model Kilminstera. Chyba, że tylko mnie się pokazuje informacja o jego nie istnieniu ? 

Bo na pewno był tu prezentowany

1. AndDi 2024-01-01 18:20:25

A Ty się jeszcze nie przyzwyczaiłeś, że na koniec roku cuda się dzieją. Masz rację, że ten model miał już MT .

Pewnie Kilminster zauważył, że taki przewał się zrobił i ukrył swój model.

1. Wojok 2024-01-01 19:26:41

A Ty się jeszcze nie przyzwyczaiłeś, że na koniec roku cuda się dzieją.

AndDi

No ta, dzieją się. A nawet się rozwijają, bo gdy mój Mig wygrał, to go odrzuciło, a ten model zaakceptowało, mimo ukrycia

1. PAN-KARTON 2024-01-01 23:08:30

Też nie wiedziałem co się dzieje. Zdążyłem obejrzeć galerię, ale tylko raz i prysło. To było 28XII23r.

Pytanie jest : kto lub co dba o wybory MT tak precyzyjnie ? Skoro się tak zadziało to raczej nie człowiek nad nami stoi

1. AndDi 2024-01-02 07:59:09

Też nie wiedziałem co się dzieje. Zdążyłem obejrzeć galerię, ale tylko raz i prysło. To było 28XII23r.

Pytanie jest : kto lub co dba o wybory MT tak precyzyjnie ? Skoro się tak zadziało to raczej nie człowiek nad nami stoi

PAN-KARTON

Taa, za tym stoi BOK.

Błędne Oprogramowanie Kartonówek

1. AndDi 2024-12-02 09:07:30

I znowu zniknął Model Tygodnia za tydzień 25.11 - 01.12.2024, a z pewnością wygrał ten model:

http://kartonowki.pl/modele-galeria/model/7103,horch-1a-modelik

Szkoda wielka!

1. Wojok 2024-12-03 11:26:31

Hmm, trza będzie przywyknąć

1. PAN-KARTON 2024-12-03 12:14:27

Wojok

Osobiście pisałem w tej sprawie do "RUMAK" ale jak widać gdzieś jest problem. Odpowiedzi nie dostałem, jedynie że nie zauważył tego. To było jeszcze przy poprzednim MT kiedy to wygrał okręt Marcina

1. Wojok 2024-12-03 13:16:44

Osobiście pisałem w tej sprawie do "RUMAK" ...

PAN-KARTON

Hmm, a co ma Rumak do tego ?

1. PAN-KARTON 2024-12-04 04:13:08

Osobiście pisałem w tej sprawie do "RUMAK" ...

PAN-KARTON

Hmm, a co ma Rumak do tego ?

Wojok

Podobno jest Adminem, przynajmniej wyrażał swoje zdanie w taki sposób w wątku o pomocy dla powodzian gdzie moje emocje wzięły górę.  Potem te wpisy komentujące moje wypowiedzi zniknęły itd...

Brak kierownictwa ??? Ooo !

1. AndDi 2024-12-04 06:45:13

Krzysiek (Kristored) jest Adminem i właścicielem strony. Przecież z nim korespondowałeś w sprawie używania logotypu Kartonówek.

1. PAN-KARTON 2024-12-04 07:02:38

Krzysiek (Kristored) jest Adminem i właścicielem strony. Przecież z nim korespondowałeś w sprawie używania logotypu Kartonówek.

AndDi

Nie będę pisał w sprawie reklamacji mandatu do Prezydenta

1. Piotr D. 2024-12-09 07:46:58

Znów zeżarło model tygodnia. Admin interesuje się w ogóle tym forum czy ono toczy się po prostu siłą inercji?

1. AndDi 2024-12-09 08:15:31

Wojok

Wykrakałeś! Znowu brak MT w tym tygodniu.

1. AndDi 2024-12-16 09:54:12

CUD się stał, w tym tygodniu objawił się nam Model Tygodnia .

1. PAN-KARTON 2024-12-16 10:15:25

CUD się stał, w tym tygodniu objawił się nam Model Tygodnia .

AndDi

No teraz pytanie czym zasłużyli Ci zdobywcy MT których wykasowano jak Tatara pod Hodowem

1. KARTOM 2024-12-17 16:57:00

Ewidentny "wałek" trwający dwa tygodnie.

Tydzień 48 ewidentne zwycięstwo Piotra D. za model HORCH 1A

Tydzień 49 ewidentne zwycięstwo haydee'ego za model MESSERSPIT'A

Uważam że należy po prostu jeszcze raz na chłopaków zagłosować i oddać im to na co zasłużyli... Żeby nie było jak ze Złotą Piłką dla Lewandowskiego

1. PAN-KARTON 2024-12-17 18:35:53

Tomku, Wojok już proponował takie rozwiązanie.

Moim zdaniem mało realne... nie ma dyscypliny aż takiej. I nie do końca MOIM ZDANIEM było by to w porządku w stosunku do kolejnych tygodni.

ALE !!!

Hipotetycznie : Jeżeli zrobilibyśmy tak jak sugerujesz, dyscyplina by się wykazała w 99% to co by się stało jeśli ktoś kto zarządza tymi wynikami odkręci terminy i to czego brakuje wróci ?

Modele "zniknięte" były by podwójnymi zwycięzcami MT.

A no właśnie:

Nie możemy zapomnieć że zaczęło się od tygodnia 42 !!! - brakuje trzech MT !!!

Tradycyjnie jak Naród Polski powinniśmy sprawy wziąć w swoje ręce. Namawia do dyscypliny i niech każdy kto się zgadza z brakiem trzech modeli MT w Naszym rankingu, wyśle emaila (@) do Prezesa.

na adresy:

- informacje: info@kartonowki.pl

lub

- pomoc: pomoc@kartonowki.pl

I zostaje tylko zaczekać.

Na ten czas ponownie MOIM ZDANIEM możemy zrobić na razie tylko tyle:

Szanowni koledzy

jagdtiger2 [Adam] - MT 42 tydzień - HMS MATABELE 1/400  -  2024-10-14

Piotr D. [Piotr] - MT 48 tydzień -  Horch 1a - Modelik  -  2024-11-23

hayde [Dominik] - MT 49 tydzień - Samolot myśliwski - Supermarine Spitfire VB "Messerspit"  -  2024-12-01

Powinni wymienić główne zdjęcia w swoich galeriach na takie: FOTO  1 , 2 , 3. - z tego wpisu - lub 4 , 5 , 6. Ale proponuje ustalić która wersja. Dla porządku graficznego.

A My i żaden z Nas nie powinien tego zgłaszać jako samowolka. A osoba która sobie sama taką fotkę spreparuje i bez uznania wstawi, niech się liczy że twardziej uderzymy.

Myślę że na razie tak będzie najrozsądniej ( ??? )

1. PAN-KARTON 2024-12-17 19:39:54

Zauważyłem że MT w galerii oznacza się tak: Dopisek tygodnia u mnie dla upamiętnienia zawirowań

Trzy propozycje i ponownie się zacznie dyskusja, którą opcję wybrać

Jak dla mnie - pierwszą !

1. Wojok 2024-12-17 21:01:22

Tomku, Wojok już proponował takie rozwiązanie.

PAN-KARTON

Owszem, proponowałem, gdy sprawa dotyczyła jednego modelu. Teraz, gdy się to powtarza, nie widzę tego

Tej "samowolki" też zresztą nie. Jak to ma wyglądać ? Zainteresowani będą siedzieli do północy w niedzielę i obserwowali rozwój sytuacji ?

I co, sekundę przed północą wygrany będzie screena walił na potwierdzenie ?

Porażka. Sorry, czarno to widzę do czasu, aż się właściciel nie zjawi i nie naprawi nam zabawki

Rezultaty 0 - 20 z 28 pozycji
Udostępnij temat: