Konkurs 20UK - Remiza Strażacka w Żelechowie - wykonuje mój syn Michałek
-
Witam wszystkich, zakładam relację w imieniu mojego 11 letniego syna Michałka
Podczas konkursu w Przeciszowie nabyłem na stoisku Extra Model ten oto model dla mojego syna Michałka, a urodzinowy konkurs na kartonówkach to świetna motywacja aby coś pokleić razem.
Michałek rozpoczął prace z podklejaniem wręg budynku i podstawy i dzielnie wycina nożykiem olfy szkielet.
Dalsze aktualizacje już wkrótce.
-
Już jesteś zwycięzcą....
Wspólne klejenie to całkiem inna bajka..
Ten model mam tez na oku, ale to nie teraz ( za dużo rozpoczętych projektów ).
Każdy model nie wojskowy, przykuwa moją uwagę :)
Tym bardziej będę podgądał.
Na loży masz FSO - a to "profesor" 1:87 także jak coś wal do niego jak w mur. Na pewno pomoże.
-
Już jesteś zwycięzcą....
Wspólne klejenie to całkiem inna bajka..
Ten model mam tez na oku, ale to nie teraz ( za dużo rozpoczętych projektów ).
Każdy model nie wojskowy, przykuwa moją uwagę :)
Tym bardziej będę podgądał.
Na loży masz FSO - a to "profesor" 1:87 także jak coś wal do niego jak w mur. Na pewno pomoże.
-
Piotrek....
właśnie uświadomiłeś mi jedną bardzo ważną rzecz....
I szkoda, że wziąłem sie za "antylopę" bo temat do konkursu byłby zupełnie inny.... a też strażacki.
Jak już mam taką relację to będę ją srogo śledzić bo to moje klimaty..
A że mamy dodatkowgo uczestnika to tym bardziej... Jestem ciekaw jak sobie prodzi z takimi maleństwami ;)
Dalej podglądam i czekam na więcej
-
Piotrek....
właśnie uświadomiłeś mi jedną bardzo ważną rzecz....
I szkoda, że wziąłem sie za "antylopę" bo temat do konkursu byłby zupełnie inny.... a też strażacki.
Jak już mam taką relację to będę ją srogo śledzić bo to moje klimaty..
A że mamy dodatkowgo uczestnika to tym bardziej... Jestem ciekaw jak sobie prodzi z takimi maleństwami ;)
Dalej podglądam i czekam na więcej
-
Dla najmłodszego uczestnika konkursu jeden z najstarszych ufunduje nagrodę soecjalną. Warunek ukończenie modelu.
Trzymam mocno kciuki. A temat bardzo ciekawy. Niech tata wspiera. Podpowiada ale nie pomagam niech będzie ciut krzywo, trochę klej wyjdziemy ale nie ma większej rzeczy niż rafość z samodzielnie wykonanej pracy. Dla mnie to bajka. Klejenie z synem.
-
Dla najmłodszego uczestnika konkursu jeden z najstarszych ufunduje nagrodę soecjalną. Warunek ukończenie modelu.
Trzymam mocno kciuki. A temat bardzo ciekawy. Niech tata wspiera. Podpowiada ale nie pomagam niech będzie ciut krzywo, trochę klej wyjdziemy ale nie ma większej rzeczy niż rafość z samodzielnie wykonanej pracy. Dla mnie to bajka. Klejenie z synem.
-
Dziękuję Zbyszku, Michałek jest zmotywowany! Nie planuje nic za niego robić, chcę by zrobił najlepiej jak potrafi, a ma zacięcie chłopak.
-
Dziękuję Zbyszku, Michałek jest zmotywowany! Nie planuje nic za niego robić, chcę by zrobił najlepiej jak potrafi, a ma zacięcie chłopak.
Witam wszystkich, zakładam relację w imieniu mojego 11 letniego syna Michałka
Podczas konkursu w Przeciszowie nabyłem na stoisku Extra Model ten oto model dla mojego syna Michałka, a urodzinowy konkurs na kartonówkach to świetna motywacja aby coś pokleić razem.
Michałek rozpoczął prace z podklejaniem wręg budynku i podstawy i dzielnie wycina nożykiem olfy szkielet.
Dalsze aktualizacje już wkrótce.