Model tygodnia

1. PAN-KARTON 2024-12-17 21:15:08

Owszem, proponowałem, gdy sprawa dotyczyła jednego modelu. Teraz, gdy się to powtarza, nie widzę tego

Tej "samowolki" też zresztą nie. Jak to ma wyglądać ? Zainteresowani będą siedzieli do północy w niedzielę i obserwowali rozwój sytuacji ?

I co, sekundę przed północą wygrany będzie screena walił na potwierdzenie ?

Porażka. Sorry, czarno to widzę do czasu, aż się właściciel nie zjawi i nie naprawi nam zabawki

Wojok

Zaproponowałem lekarstwo doraźne a nie żebyśmy przejęli pieczę nad punktacją, póki co ruszyło poprawnie. Chciałem tylko uhonorować zasłużonych do czasu wyjaśnienia trzech braków na 20lat a przynajmniej na 20 miesięcy odkąd mam przyjemność tu bywać "czasem"

1. PAN-KARTON 2024-12-17 22:38:11

A jak już tak się dzieje i narobimy totalnego bałaganu. To na przykładzie Piotra D. Jego model powinien być przez autora usunięty z galerii końcowej i wstawiony tam jeszcze raz.

Moim zdaniem MT żyje i jedynie coś się "przytło".... Dlaczego komentarze z poprzedniej sesji się kopiują ?

Przemyślmy sprawę !

1. Wojok 2024-12-18 10:18:13

Ty się zaś tak nie unoś. Zaproponowałeś lekarstwo, ja napisałem co o nim myślę, ale to nie znaczy, że terapia jest zakazana. Jest tu więcej doktorków, więc konsylium jak najbardziej wskazane

A Ty  następnym razem, zanim wyjdziesz z nerw, też sobie jakieś lekarstwo zaaplikuj, bo Ci w końcu żyłka pęknie

Pozdrawiam

1. Piotr D. 2024-12-18 11:35:13

Dziękuję za troskę, ale nie będę nic usuwał i wstawiał ponownie ;-)
    Widziałem i bardzo doceniam, że sporo osób zagłosowało na mój model, jest mi niezmiernie miło, że Horch się podobał i nie przeczę, że daje mi to satysfakcję, ale nie muszę mieć potwierdzenia w postaci obrazka na głównej. W galerii są kolejne piękne modele, na nich się skoncentrujmy.

1. PAN-KARTON 2024-12-18 12:43:58

Dziękuję za troskę, ale nie będę nic usuwał i wstawiał ponownie ;-)
    Widziałem i bardzo doceniam, że sporo osób zagłosowało na mój model, jest mi niezmiernie miło, że Horch się podobał i nie przeczę, że daje mi to satysfakcję, ale nie muszę mieć potwierdzenia w postaci obrazka na głównej. W galerii są kolejne piękne modele, na nich się skoncentrujmy.

Piotr D.

Szanuje decyzję

[...] Wojok,

W Tu trzeba uważać, bo jak to było unoszenie ? raczej wzniosłe

Ja, najspokojniejszy człowiek ? wszystkie żyłki mam zluzowane na tyle żeby się nie rozlatać

1. Wojok 2024-12-18 12:55:34

Ja, najspokojniejszy człowiek ?

PAN-KARTON

Wiem, i dlatego dla Ciebie są inne standardy - u Ciebie taki odzew, to jak piana z pyska u kogo innego

1. PAN-KARTON 2024-12-18 13:12:29

Ja, najspokojniejszy człowiek ?

PAN-KARTON

Wiem, i dlatego dla Ciebie są inne standardy - u Ciebie taki odzew, to jak piana z pyska u kogo innego

Wojok

Ty wiesz jak mnie zobaczyć z pianą na ustach Qwa, kiedy ten Przeciszów ???

1. Wojok 2024-12-18 20:37:07

Qwa, kiedy ten Przeciszów ???

PAN-KARTON

Nieprędko, dopiero pojutrze

Rezultaty 20 - 28 z 28 pozycji
Udostępnij temat: