Doniczka na prezent

1. Szwagier 2021-04-19 10:54:14

Roślinka gotowa, zrobiłem trochę inną techniką niż ta co przy warszawie. Czyli nie przyklejałem pojedynczo listków, tylko smarowałem gałązke klejem i obsypywalem liśćmi. Listki żeby były ciągle zielone zrobiłem z kolorowego papieru, dodatkowo pocieniowanego trochę brązowym i ciemno zielonym. Doniczka fajnie się komponuje z innymi kwiatkami, najlepiej wygląda z daleka. Wtedy nie widać co jest w środku, dopiero jak się zajrzy do środka z bliska to widać że coś się tam dzieje 

1. Wojok 2021-04-19 11:46:15

Fajnie wyszło, szwagier powinien być zadowolony

1. Szwagier 2021-04-21 09:41:09

Fajnie wyszło, szwagier powinien być zadowolony

Wojok

Myślę że tak. Ale o tym przekonam się już w piątek. 

1. AndDi 2021-04-25 20:00:36

No i co tam Szwagier, co powiedział szwagier?

Mina pewnie bezcenna

1. Szwagier 2021-04-26 21:01:58

No i co tam Szwagier, co powiedział szwagier?

Mina pewnie bezcenna

AndDi

Fakt zdziwił się.... Zostawiłem mu doniczkę w salonie i napisałem sms żeby sprawdził prezent. Szwagier wchodząc do salonu myślał że sobie jaja z niego robię, cytuje.... "jakieś drzewko, rozbita doniczka...z cmentarza to przytargałeś???" dopiero z bliska, jak zerknął do środka był efekt wow. Fajnie się te figurki kamuflują 

PS. Miałem wrócić do budowy fiata. Ale sąsiad wyrzucał aluminiowa drabine i krzesełko od biurka. Zadziałała wyobraźnia i buduję gokarta dla dzieciaków. Więc jeśli się pogoda nie zepsuje to mam przerwę od modelarstwa. 

1. AndDi 2021-04-27 12:39:31

Podziwiam Twoją inwencję. Zapodaj gokarta w kafeterii, bo ciekaw jestem niezmiernie

1. Szwagier 2021-04-28 22:02:21

Podziwiam Twoją inwencję. Zapodaj gokarta w kafeterii, bo ciekaw jestem niezmiernie

AndDi

Zapodałem 

Rezultaty 20 - 27 z 27 pozycji
Udostępnij temat: