T-72 M1
-
PAN-KARTON właśnie taki był plan żeby wyrobić się na Przeciszów, ale chyba za rok dopiero. T72 jest jednym z 2ch modeli do mojej dioramy. Więc niestety muszę odpuścić konkurs w tym roku.
Dziś siedziałem od rana przy modelu. Fartuchy delikatnie pofalowały się. Trochę je też przykurzyłem. Zrobiłem też karabin na wieże.
-
PAN-KARTON właśnie taki był plan żeby wyrobić się na Przeciszów, ale chyba za rok dopiero. T72 jest jednym z 2ch modeli do mojej dioramy. Więc niestety muszę odpuścić konkurs w tym roku.
Dziś siedziałem od rana przy modelu. Fartuchy delikatnie pofalowały się. Trochę je też przykurzyłem. Zrobiłem też karabin na wieże.
-
PAN-KARTON właśnie taki był plan żeby wyrobić się na Przeciszów, ale chyba za rok dopiero. T72 jest jednym z 2ch modeli do mojej dioramy.
Oj uczysz mnie pokory i cierpliwości,,, rok nie wytrzymie
Przywieź T-72M1 wygraj wszystko a za rok dołożysz drugą część układanki. I znów
Czyli moja zeszłoroczna angina ma jednak powikłania i się nie zobaczymy ? Ja już od miesiąca chodzę w szaliku żeby czegoś nie złapać, a tu takie wieści
Co do całości nie ciągnę za język, sam się pochwalisz pewnie
-
PAN-KARTON właśnie taki był plan żeby wyrobić się na Przeciszów, ale chyba za rok dopiero. T72 jest jednym z 2ch modeli do mojej dioramy.
Oj uczysz mnie pokory i cierpliwości,,, rok nie wytrzymie
Przywieź T-72M1 wygraj wszystko a za rok dołożysz drugą część układanki. I znów
Czyli moja zeszłoroczna angina ma jednak powikłania i się nie zobaczymy ? Ja już od miesiąca chodzę w szaliku żeby czegoś nie złapać, a tu takie wieści
Co do całości nie ciągnę za język, sam się pochwalisz pewnie
W takim układzie bez rek lepiej montuje się gąski. Jak są zrobione otwory na gąski i modelarz ogarnięty to super da się napisać tak gąskę. A z drugiej strony. Z boku pójdą osłony i rolek wcale widać nie bedzie