KONKURS 20UK- Solferino- Oriel
-
Cześć Wam wszystkim. Długo mnie nie było i za dużo tez nie zrobiłem. Do końca konkursu może uda mi się olinowanie stale zrobic i tyle.
No dobra, ale co zrobiłem.
Po wklejeniu burt powstały wielkie szary, ale dałem tam paski 3mm po całej długości od wewnątrz i zewnątrz i wszystko ładnie się ukryło.
Powklejalem trochę gratów, które były wcześniej zrobione, furty, armaty, jufersy itd.
Okucia jufersow są oplecione czarna nicią zeby nie było widać łączenia drutu. Nawet fajnie to wyszło.
Zrobilem dodatkowo ta wielka furte na dziobie. W wycinance jest zamknięta, ale podobała mi się otwarta i tez tak chcialem u siebie. Zrobiłem tez w środku białe ścianki.
Calej reszty nie pamietam xD
O, a sruba to jakiś wiatraczek plastykowy od wentylatora.
Zostało mi kolo sterowe do zrobienia i będę stawiam maszty.
-
Cześć Wam wszystkim. Długo mnie nie było i za dużo tez nie zrobiłem. Do końca konkursu może uda mi się olinowanie stale zrobic i tyle.
No dobra, ale co zrobiłem.
Po wklejeniu burt powstały wielkie szary, ale dałem tam paski 3mm po całej długości od wewnątrz i zewnątrz i wszystko ładnie się ukryło.
Powklejalem trochę gratów, które były wcześniej zrobione, furty, armaty, jufersy itd.
Okucia jufersow są oplecione czarna nicią zeby nie było widać łączenia drutu. Nawet fajnie to wyszło.
Zrobilem dodatkowo ta wielka furte na dziobie. W wycinance jest zamknięta, ale podobała mi się otwarta i tez tak chcialem u siebie. Zrobiłem tez w środku białe ścianki.
Calej reszty nie pamietam xD
O, a sruba to jakiś wiatraczek plastykowy od wentylatora.
Zostało mi kolo sterowe do zrobienia i będę stawiam maszty.
-
Ta śruba w modelu wygląda tak - raczej jest prosta do sklejenia, a jej rzeczywisty wygląd jest raczej trudny do zobaczenia :
Ta plastikowa jest jaka jest, ale może masz na uwadze zbliżający się termin konkursu, więc może już jej nie zmieniaj ?