„Guziec… Taka świnia z Afryki” A-10 WARTHOG GPM
-
Grzesiu dzieki za takie pochlebstwa. Ja patrzę na to nieco bardziej krytycznym okiem. Zawsze można lepiej.
Aczkolwiek na ten czas spełniłem 2 modelarskie marzenia. Marzyłem żeby któryś ze zrobionych przeze mnie modeli zdobył jakieś podium i zdobył(apache 2021 Jaworzno), a drugie to zdobyć jakiś puchar.. I proszę. Wczoraj moje oczy się zaszkliły jak usłyszałem swoje nazwisko przy wręczaniu nagrody specjalnej.
Tym pucharem zaszczycili mnie koledzy modelarze z
Trójmiejskiego Pikniku Modelarskiego za co bardzo serdecznie dziękuję.
A żona zaproponowała mi zainstalowanie półki na ścianie żebym tam z dumą trzymał te i przyszłe trofea. Jakby była pewna tego, że jeszcze jakieś będą.
Tymczasem myślę nad galerią... są jakieś koncepcje...
-
Grzesiu dzieki za takie pochlebstwa. Ja patrzę na to nieco bardziej krytycznym okiem. Zawsze można lepiej.
Aczkolwiek na ten czas spełniłem 2 modelarskie marzenia. Marzyłem żeby któryś ze zrobionych przeze mnie modeli zdobył jakieś podium i zdobył(apache 2021 Jaworzno), a drugie to zdobyć jakiś puchar.. I proszę. Wczoraj moje oczy się zaszkliły jak usłyszałem swoje nazwisko przy wręczaniu nagrody specjalnej.
Tym pucharem zaszczycili mnie koledzy modelarze z
Trójmiejskiego Pikniku Modelarskiego za co bardzo serdecznie dziękuję.
A żona zaproponowała mi zainstalowanie półki na ścianie żebym tam z dumą trzymał te i przyszłe trofea. Jakby była pewna tego, że jeszcze jakieś będą.
Tymczasem myślę nad galerią... są jakieś koncepcje...
Kamilu, wielkie gratki. Jakoś ta wydeptana ścieżka po nagrody, puchary i medale mnie specjalnie nie dziwi. Następnym razem rozbij namiot przy podium. Na burach zaoszczędzisz.