Tak wiem widać załamanie bo model był lakierowany I lakier od naprężeń pęka widać spękany lakier na wielu elementach ale ja sie tym nie przejmuje .
Można powiedzieć model klejony na szybkościach gdy mam chwilę bo syn mi dużo czasu nie daje, dlatego kleje krede bo nie przejmuje sie tym jak wyjdzie.
Miedzy czasie gdy robie synowi samoloty zrobiłem zasobniki mars I zbiornik paliwa I zastanawiam się jaki układ wybrać.
A takie samoloty mu zrobiłem
Nr.1 Airbus A320
Nr.2 Boeing 737
Nr.3 będzie Embraer 175.
Ilość modeli które zrobiłeś na raz wiele tłumaczy. Jak to jest na szybkości to podziwiam !
A takie samoloty mu zrobiłem Ilość modeli które zrobiłeś na raz wiele tłumaczy. Jak to jest na szybkości to podziwiam !
Dziękuję ale Syn chce pod choinke dostać Dromadera.
A za Iryde nagrody z gołebia.
Dziękuję ale Syn chce pod choinke dostać Dromadera. A za Iryde nagrody z gołebia.
Gratulacje !!! nagroda to nagroda. A Dzieci są najważniejsze
Również przyłączam się do gratulacji.
Ja również gratuluję. Piękna akcja z irydą. Teraz następny model tak dopieścisz i znów podium się znajdzie.
A dromadera dla syna zrob w 1'24.. nawet nie wiesz jak będzie się cieszył kiedy zobaczy tak wielki model.
ja również gratuluje :D
http://www.kartonowki.pl/forum/temat/4556,zyczenia-swiateczne-bn-i-nr24
Tak wiem widać załamanie bo model był lakierowany I lakier od naprężeń pęka widać spękany lakier na wielu elementach ale ja sie tym nie przejmuje .
Można powiedzieć model klejony na szybkościach gdy mam chwilę bo syn mi dużo czasu nie daje, dlatego kleje krede bo nie przejmuje sie tym jak wyjdzie.