Nowa wersja Kartonowki.pl

1. Ohotka 2016-01-06 11:13:37

Hej
    A czy będzie wprowadzony komunikator taki jak kiedyś był testowany  ? aktualnie zalogowanych użytkowników  strony?
    Znowu nie będę się  mógł ogarnąć na nowym forum :)

1. Skorpion 2016-01-06 12:20:43

Cytat :

" Chciał bym zapytać czy będzie wprowadzony licznik (nie wiem czy to jest możliwe) odwiedzin w poszczególnych  relacjach z budowy? Myślę, że była by to świetna rzecz dająca jasność co do zainteresowania danym tematem. ( Oczywiście nie wszyscy czytający, również komentują ). A kiedy nie ma wpisów jest to dla wielu demotywujące w kwestii prowadzenia dalszej relacji. Licznik wiele by tu wyjaśniał. Pozdrawiam Marek
    "

Jestem za , podpisuje się rekami , nogami i czym tam jeszcze trzeba , żeby zrobic licznik odwiedzin :))

1. jan1912 2016-01-06 15:16:15

Byłby to bardzo miły akcent w nowej wersji strony :)

1. Fokus 2016-01-06 16:51:22

O tak. Licznik by się przydał, podpisuję się pod tym pomysłem i z nadzieją czekam na nową odsłonę Kartonówek.

1. Wojok 2016-01-06 22:51:33

Też się podpisuję pod licznikiem.Kris,było już parę przypadków,że chopoki robili angielskie wyjście z forum ze względu na rzekomy brak zainteresowania.Osobiście uważam,że i tak by odpadli,jednak wytrąciło by im to argument do płaczu z ręki.Ale mimo wszystko uważam,że to dobra rzecz :-) 

1. Wojok 2016-01-07 07:36:12

A może by tak emotikony jeszcze...? :-) 

1. kristoreed 2016-01-07 15:02:33

MARES
    Chciał bym zapytać czy będzie wprowadzony licznik (nie wiem czy to jest możliwe) odwiedzin w poszczególnych  relacjach z budowy? Myślę, że była by to świetna rzecz dająca jasność co do zainteresowania danym tematem. ( Oczywiście nie wszyscy czytający, również komentują ). A kiedy nie ma wpisów jest to dla wielu demotywujące w kwestii prowadzenia dalszej relacji. Licznik wiele by tu wyjaśniał. Pozdrawiam Marek

Pomysł zanotowałem. Po uruchomieniu nowej wersji dodam licznik do działu publikacje.

1. kristoreed 2016-01-07 15:04:27

Ohotka
    Hej
    A czy będzie wprowadzony komunikator taki jak kiedyś był testowany  ? aktualnie zalogowanych użytkowników  strony?
    Znowu nie będę się  mógł ogarnąć na nowym forum :)

Ze względu na fakt że serwis nie jest na własnej maszynie tylko na hostingu - komunikator narazie nie będzie wprowadzony. Pomyślę czy nie ma jakiejś alternatywy.Poprzedni prawie zabił serwer w firmie hostingowej ;)

1. kristoreed 2016-01-07 15:05:05

Wojok
    A może by tak emotikony jeszcze...? :-) 

Emotikony w nowej wersji będą dostępne ;)

1. Wojok 2016-01-09 01:24:50

Hurrra,w końcu :-) Dzięki :-)

1. noker 2016-01-13 09:02:52

TEN weekend już blisko, ciekawe jak tutaj odbije się odświeżenie strony. Bo na Papermodels narazie jest zamęt i jęki niezadowolenia.

1. kristoreed 2016-01-15 10:16:22

kristoreed
    Hej,

W dniach 15-17 stycznia serwis będzie niedostępny. W tym czasie będa przeprowadzone prace majace na celu  wprowadzenie nowej wersji naszego serwisu.

Wprowadzenie nowej wersji zmuszony jestem przenieść na następny weekend - czyli między datami 22-24 stycznia. Zmiana będzie przeprowadzona w godzinach nocnych i powinna potrwać max do 6 godzin.
    Wszystkich oczekujących serdecznie przepraszam.

1. noker 2016-01-15 10:54:19

Przyszła mi do głowy jeszcze jedna modyfikacja którą chciałem przedstawić Wam pod rozwagę.
    O ile na samym forum jest subskrypcja, a nawet bez niej w miarę widać, że gdzieś są nowe posty, nawet jak ktoś coś napisze w starym temacie to z nową odpowiedzią ląduje on na górze i go widzimy, to w galerii jest całkiem inaczej.

Czy jest taka możliwość aby w ustawieniach danej galerii dodać opcję subskrypcji/powiadamiania?
    Po to, żebym wiedział że ktoś coś napisał w mojej galerii, nawet jak ona już jest na Xxstronie

1. kristoreed 2016-01-18 11:04:10

noker
    Przyszła mi do głowy jeszcze jedna modyfikacja którą chciałem przedstawić Wam pod rozwagę.
    O ile na samym forum jest subskrypcja, a nawet bez niej w miarę widać, że gdzieś są nowe posty, nawet jak ktoś coś napisze w starym temacie to z nową odpowiedzią ląduje on na górze i go widzimy, to w galerii jest całkiem inaczej.

Czy jest taka możliwość aby w ustawieniach danej galerii dodać opcję subskrypcji/powiadamiania?
    Po to, żebym wiedział że ktoś coś napisał w mojej galerii, nawet jak ona już jest na Xxstronie

Dobry pomysł. Zanotowałem. Myślę że dodam conajmniej informację po zalogowaniu na pasku bocznym lub pasku górnym. Powiadamianie na maila - jako opcja w ustawieniach. Domyślnie powiadamianie na maila będzie wyłączone.
    Pozdrowienia

1. Ohotka 2016-01-18 11:23:39

Hej coś się stało? stronka jest chyba ta sama, widocznie są sprawy na które nie mamy wpływu i dla tego termin się przesunie odpalenia nowej strony ;(

1. kristoreed 2016-01-18 13:48:39

Ohotka
    Hej coś się stało? stronka jest chyba ta sama, widocznie są sprawy na które nie mamy wpływu i dla tego termin się przesunie odpalenia nowej strony ;(

Jako świeży tata - trochę mało czasu mi zostaje na kodowanie ;) Musiałem przesunąć termin.

1. Ohotka 2016-01-18 17:47:06

;) eheh to nic tylko  mogę pogratulować  :)

1. kristoreed 2016-01-18 19:01:12

Ohotka
    ;) eheh to nic tylko  mogę pogratulować  :)
    Dziękuję :-) Swoją drogą myślę że warto poczekać na nową stronę :-)

1. Fokus 2016-01-18 22:28:55

A ja mam taką sugestię-W "mojej strefie" widać tylko ostatnio zaglądającą osobę. Gdy kilka osób w krótkim czasie mnie odwiedzi, to wiem tylko o ostatniej. Może by tak zwiększyć wyświetlenie  odwiedzających np. do pięciu?

1. Wojok 2016-01-19 00:59:03

kristoreed
    Jako świeży tata - trochę mało czasu mi zostaje na kodowanie ;)
    Taa,w tym temacie trzeba przede wszystkim dobrze pokodować :-) Gratulacje,i nie nerwowo,poczekamy :-) 

Rezultaty 20 - 40 z 186 pozycji
Udostępnij temat: