Tatra 128C cysterna wojskowa PKG
-
Pisałem o tym, pożyczyłem laser ze statywem i tylko laser wrócił. Ale przyszedł ten moment że statyw został odkupiony i pewnie dziś max w środę będę miał jak w końcu zrobić zdjęcia. Więc na to wychodzi że, galeria w prima aprillis
- będą j a j a...
Ja już się nie mogę doczekać tej galerii
to rozumiem, że można w święta wypatrywać Tatry
Tylko nie wstawiaj w dyngusa, żeby karton nie rozmókł
-
Info dla Mirka i innych oczekujących. Tatra ucierpiała w trakcie podróży powrotnej z wystawy w Olsztynie. Urwało się tylne zawieszenie, nawet wiem kiedy to się stało. Mogę jedynie podziękować kochanej Instytucji którą jest Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad. Panowie naprawdę jakość dróg się poprawiła ale takie chopki jak na tracie nr7 przed Łomiankami powinny być oznakowane dodatkowo mimo ograniczenia do 50km/h - Łeb urywa. Trwa tam remont ale to nie zwalnia z dbania o przejeżdżających
-
-
Info dla Mirka i innych oczekujących. Tatra ucierpiała w trakcie podróży powrotnej z wystawy w Olsztynie. Urwało się tylne zawieszenie, nawet wiem kiedy to się stało. Mogę jedynie podziękować kochanej Instytucji którą jest Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad. Panowie naprawdę jakość dróg się poprawiła ale takie chopki jak na tracie nr7 przed Łomiankami powinny być oznakowane dodatkowo mimo ograniczenia do 50km/h - Łeb urywa. Trwa tam remont ale to nie zwalnia z dbania o przejeżdżających
-
to rozumiem, że można w święta wypatrywać Tatry
Tylko nie wstawiaj w dyngusa, żeby karton nie rozmókł