Tatra 128C cysterna wojskowa PKG

1. mirkuch 2024-03-27 20:27:40

Pisałem o tym, pożyczyłem laser ze statywem i tylko laser wrócił. Ale przyszedł ten moment że statyw został odkupiony i pewnie dziś max w środę będę miał jak w końcu zrobić zdjęcia. Więc na to wychodzi że, galeria w prima aprillis - będą   j a j a...

PAN-KARTON

Ja już się nie mogę doczekać tej galerii  to rozumiem, że można w święta wypatrywać Tatry Tylko nie wstawiaj w dyngusa, żeby karton nie rozmókł

1. PAN-KARTON 2024-04-10 04:57:18

Ja już się nie mogę doczekać tej galerii 
    mirkuch

Info dla Mirka i innych oczekujących. Tatra ucierpiała w trakcie podróży powrotnej z wystawy w Olsztynie. Urwało się tylne zawieszenie, nawet wiem kiedy to się stało. Mogę jedynie podziękować kochanej Instytucji którą jest Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad. Panowie naprawdę jakość dróg się poprawiła ale takie chopki jak na tracie nr7 przed Łomiankami powinny być oznakowane dodatkowo mimo ograniczenia do 50km/h - Łeb urywa. Trwa tam remont ale to nie zwalnia z dbania o przejeżdżających -

1. mirkuch 2024-04-10 21:35:19

O szkoda. A da się to jakoś naprawić/ogarnąć czy raczej nieodwracalne? 

1. PAN-KARTON 2024-04-11 07:17:57

O szkoda. A da się to jakoś naprawić/ogarnąć czy raczej nieodwracalne? 

mirkuch

Jeszcze na podnośnik nie wjechała, w mechanika pobawię się w innym terminie, teraz bawię się w fotografa i grafika komputerowego, i tak czas mija... zamiast na sklejaniu to na zabawie w inne zawody świata

Rezultaty 400 - 404 z 404 pozycji
Udostępnij temat: