Konkurs 20UK - KrAZ 255B, 1:43

1. FSO 2025-01-28 17:22:50

Wasze słowa są dobrym przykładem, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:)

Jako, że Krystian robi w 1:25 Poloneza, to skala 1:43 może się wydawać serio mała. Ale ja po chyba pół roku spędzonym w 1:87 uważam, że to co kleję jest gigantyczne. Owszem, zdarzają się w tym modelu mniejsze elementy, ale nie jest ich tak dużo.

1. FSO 2025-01-28 20:46:45

Tak trochę znienacka, ale stało się. Właśnie skończyłem KrAZa.

Dokleiłem dzisiaj chlapacze, potem klamki i uchwyty z drutu oraz lusterka. No i się okazało, że to już wszystko. Model naprawdę dał mi dużo radości i w sumie jestem zadowolony z efektu.

Teraz jeszcze trzeba zrobić mu porządną sesję w porządnym świetle i w lipcu zamieszczę go w galerii już pod konkurs.

Było mi bardzo miło uczestniczyć w naszym konkursie i dziękuję Wam za kibicowanie, rady i że poświęciliście swój czas i wiedzę.

Do następnego modelu!

1. PAN-KARTON 2025-01-28 21:12:27

Taki piękny KpA3 a do wożenia gó..na go przeznaczyłeś. Czyba że i tym razem w TOYTOY'u mleko chlipie w zasobniku  jak w szambiarce

Poszło sprawnie. Dawaj drugi do konkursu i tak coś będziesz sklejał. A właśnie, co w planie ?

1. FSO 2025-01-28 21:25:52

Toi Toi tylko dla ukazania skali:)

A to można dwa modele do konkursu? Teraz to ja chciałem Trabanta albo Peterbilta z "Pojedynku na szosie" w 1:87, więc nie za bardzo na konkurs.

1. PAN-KARTON 2025-01-28 21:35:32

Mikołaj w tym konkursie można wszystko Jest napisane że każdy jest sędzią to ja jako organizator przyjmuje postulat o kilku modelach z jednej stajni.

A poważnie to weź za przykład Adama ( Aragorn001 ) i Henryka ( Szaman )

A jak Ci się zachce trzeci i czwarty to kto broni  (?) Taka Impreza !

1. FSO 2025-01-28 21:44:19

No dobra, to pomyślimy. W sumie faktycznie trochę czasu zostało.

1. PAN-KARTON 2025-01-28 22:25:51

No dobra, to pomyślimy. W sumie faktycznie trochę czasu zostało.

FSO

No kurka wodna... 170 dni.

szybko liczę KpA3 w 28 dni to z palcem w nosie jeszcze z 5 sztuk możesz nam pokazać.

A ten z filmu to taki : Ale Ty chyba coś pisałeś do Łukasz na FB (?)

Kolega z FB kleił ostatnio
  1. mirkuch 2025-01-29 10:07:26

Oo wow, w ekspresowym tempie ja jeszcze nie zdążyłem się zgłosić a tu już kolejne modele gotoweSuper Ci wyszedł 

1. FSO 2025-01-31 14:45:24

Piotrek dokładnie to jest ten. Mam na niego teraz ochotę, ale nie wiem czy się nadaje jako drugi model konkursowy. Wyobrażam go sobie w 1:87 i bez wnętrza. Widziałem na fejsie, że bardzo fajnie wyszedł. Ja znalazłem go w jakimś japońskim wydaniu, więc może być ciekawie

Edit: Mirek dziękuję bardzo i czekam za Twoim modelem konkursowym!

1. PAN-KARTON 2025-01-31 15:00:26

Piotrek dokładnie to jest ten. Mam na niego teraz ochotę, ale nie wiem czy się nadaje jako drugi model konkursowy. Wyobrażam go sobie w 1:87 i bez wnętrza. Widziałem na fejsie, że bardzo fajnie wyszedł. Ja znalazłem go w jakimś japońskim wydaniu, więc może być ciekawie

FSO

Ciekaw co napiszesz na cysternie ?

1. FSO 2025-01-31 16:42:58

Piotrek, kusi ale nie tym razem. Skoro to model konkretny z filmu, to robienie swoich napisów niestety nie wchodzi w grę.

A szkoda, bo pomysłów sporo 

1. PAN-KARTON 2025-01-31 17:08:30

Piotrek, kusi ale nie tym razem. Skoro to model konkretny z filmu, to robienie swoich napisów niestety nie wchodzi w grę.

A szkoda, bo pomysłów sporo 

FSO

Ale facjatę głównego Aktora i cenę biletów do kina na film... żartuje , ja bym tylko pogrzebał przy grafice skoro i tak będziesz go drukował z jakiejś strony. Czegoś mi w nim brakuje, nie wiem jeszcze co ale jakiś taki ???

Jak by ktoś zadał pytanie z jakiego to filmu ta ciężarówka to bym w ciemno powiedział "MadMax" może to to. ani tu ani tu nie pasuje... (?)

edit:

Ciekawostka: Większość scen albo wszystkie z wypadkami w tym filmie były nakręcone z udziałem modelu tej ciężarówki.

1. mirkuch 2025-01-31 21:17:29

Kurcze Mikołaj już mam chyba na 90% wybrane, co chiałbym sklejać ale mam wątpliwości natury fizycznej czy nie będzie dłuższej przerwy, bo problem z rękami ciut większy ostatnio, teraz kończę Gotę i coś zaktualizuję to będzie to widać na drobnych rzeczach

Rezultaty 80 - 93 z 93 pozycji
Udostępnij temat: