JSC nr 264 Krążownik Nowik 1/250

1. PAN-KARTON 2024-01-02 04:52:25

Witam w nowym roku, w który wszedłem z konretnymi postępami dzięki którym model uznaje się za ukończony 

jagdtiger2

Adam, mało mi... nie kończ Nie żałuj aparatu, migawka się nie wytrze. Dużo zdjęć poproszę !Ładna kolorystyka tego Nowika, stonowana i te liny zaczynają pasować

1. AndDi 2024-01-02 07:56:22

Bardzo ładnie sklejony model. Kolega wyżej napisał, że ładna kolorystyka, a ja napiszę, że mi się ona jakoś nie podoba, a już z grafiką, to się nie za bardzo postarali wydawca z projektantem.

1. jagdtiger2 2024-01-02 11:02:03

Andi mnie w sumie urzekła ta kolorystyka tego białego kadłuba, fakt mogli się bardziej postarać z grafiką. 

Piotrze specjalnie dla ciebie fotka specjalna 

Chciałbym bardzo zrobić galerię, ale u mnie na północy deszczowa pogoda i w domu tak szaro że nic na zdjęciach nie widać 

1. PAN-KARTON 2024-01-02 11:52:03

Andi mnie w sumie urzekła ta kolorystyka tego białego kadłuba, fakt mogli się bardziej postarać z grafiką. 

Piotrze specjalnie dla ciebie fotka specjalna 

Chciałbym bardzo zrobić galerię, ale u mnie na północy deszczowa pogoda i w domu tak szaro że nic na zdjęciach nie widać 

jagdtiger2

Bardzo specjalne podziękowania za specjalna fotkę. Zamykam oczy i dorysowuje to co pod wodą... ale buja przyjemnie. biały kruk !

1. Wojok 2024-01-02 19:37:02

Jeden maszt ? Z bomem do przodu ? Co za pokraka

Kurczę, z te lufy artylerii głównej to nie za długie ?

1. jagdtiger2 2024-01-02 19:51:47

8Jeden maszt ? Z bomem do przodu ? Co za pokraka

Kurczę, z te lufy artylerii głównej to nie za długie ?

Wojok

Też mi się tak wydawało, ale zrobiłem tak jak szablon przykazał. Też zależy jak się na nie spojrzy. Teraz i tak już musi tak zostać 

Rezultaty 40 - 46 z 46 pozycji
Udostępnij temat: