STAR A28 Orlik
-
My tu o wielkiej motoryzacji a Wojok się lansuje.
Nooo, ale z łezką w oku - to był początek mojego jeżdżenia.Natomiast wielką motoryzacją tego bym nie nazwał - co ten klamor krwi mi napsuł ...
Choć z drugiej strony, to bardzo oświatowe auto było - dopuki gazety nie "poczytał", to za diabła nie zapalił
-
My tu o wielkiej motoryzacji a Wojok się lansuje.
Nooo, ale z łezką w oku - to był początek mojego jeżdżenia.Natomiast wielką motoryzacją tego bym nie nazwał - co ten klamor krwi mi napsuł ...
Choć z drugiej strony, to bardzo oświatowe auto było - dopuki gazety nie "poczytał", to za diabła nie zapalił
-
Cześć.
Drugiej relacji nie zakładaj....
Jest dobrze....
Se chopaki powymieniali trochę zdania w tym wątku, ale to nic groźnego.... :)
Jest relacja, jest model, okładka i pierwsze cięcia oraz sklejone elementy.
Wszystko na swoim miejscu.
Model fajny..... i myślę, że przy próbie małego zaangażowania może wyjść ciekawy model. Sam kiedyś przerobiłem Stara 244 strażackiego dodając całe wnętrze i inne dodatki. Wyszedł z tego fajny model.
Co do rzeczywistości to chyba bardzie pamiętam Jelcza od Answera..., ale nikt nie mówi że takie Stary nie jeździły.
Czekam na dalszy ciąg relacji.
Masz spore grono zaintersowanych ;)
-
Cześć.
Drugiej relacji nie zakładaj....
Jest dobrze....
Se chopaki powymieniali trochę zdania w tym wątku, ale to nic groźnego.... :)
Jest relacja, jest model, okładka i pierwsze cięcia oraz sklejone elementy.
Wszystko na swoim miejscu.
Model fajny..... i myślę, że przy próbie małego zaangażowania może wyjść ciekawy model. Sam kiedyś przerobiłem Stara 244 strażackiego dodając całe wnętrze i inne dodatki. Wyszedł z tego fajny model.
Co do rzeczywistości to chyba bardzie pamiętam Jelcza od Answera..., ale nikt nie mówi że takie Stary nie jeździły.
Czekam na dalszy ciąg relacji.
Masz spore grono zaintersowanych ;)
-
No przyznam szczerze, że jestem pod wrażeniem odzewu. Jako smakosz piwa, wątek bardzo przypadł mi do gustu :) Po trójmieście jeździ takie ciekawe auto z tankiem piwa: https://www.moto3m.pl/wp-content/uploads/2016/11/Wystawa-Automobili-w-Galeria-Przymorze-2016-06770.jpg Dostojnie by wyglądał jako model kartonowy.
Co do modelu, zobaczę czy jutro uda mi się skończyć cysternę, bo kawałem dziś skleiłem, ale czasu na resztę nie starczyło. Będę wrzucał sukcesywnie jak coś zrobię.
Pozdrawiam
-
No przyznam szczerze, że jestem pod wrażeniem odzewu. Jako smakosz piwa, wątek bardzo przypadł mi do gustu :) Po trójmieście jeździ takie ciekawe auto z tankiem piwa: https://www.moto3m.pl/wp-content/uploads/2016/11/Wystawa-Automobili-w-Galeria-Przymorze-2016-06770.jpg Dostojnie by wyglądał jako model kartonowy.
Co do modelu, zobaczę czy jutro uda mi się skończyć cysternę, bo kawałem dziś skleiłem, ale czasu na resztę nie starczyło. Będę wrzucał sukcesywnie jak coś zrobię.
Pozdrawiam
Jako początkujący modelarz (choć nie wiekiem, a stażem) na warsztat wziąłem jeden z pierwszych modeli (po 10 letniej przerwie). Model bardzo podstawowy, ale od czegoś trzeba zacząć. Zachęcony w przywitalni do założenia relacji, będę starał się pokazywać swoje etapy pracy. Na razie sklejona rama.