Chełmżyńska – wieża ciśnień
-
I całe to szczęście w sklejaniu modeli
Że mamy co robić tak "przy niedzieli"
Główka pracuje, ręce skupione i wzrok
Problemy znikają na minimum rok, szok !
Czy złapie nożyczki przez samo "ż"
Czy skleję to klejem bez tego "rz"
Dla mowy Ojczystej znaczenie to ma
Na trwałość modeli ? no nie, ni ch..ja
Ale nie o tym ma być ta poezyja,
Słowa D Z I Ę K U J Ę płyną z mego ryja
Warto jest pisać relację ! „tę” – „tą” ?
Na macie nie muszę być taki ! „ę” – „ą”
Dzięki !
-
I całe to szczęście w sklejaniu modeli
Że mamy co robić tak "przy niedzieli"
Główka pracuje, ręce skupione i wzrok
Problemy znikają na minimum rok, szok !
Czy złapie nożyczki przez samo "ż"
Czy skleję to klejem bez tego "rz"
Dla mowy Ojczystej znaczenie to ma
Na trwałość modeli ? no nie, ni ch..ja
Ale nie o tym ma być ta poezyja,
Słowa D Z I Ę K U J Ę płyną z mego ryja
Warto jest pisać relację ! „tę” – „tą” ?
Na macie nie muszę być taki ! „ę” – „ą”
Dzięki !
-
A pro po telefonów. Mój syn podziwiał wczoraj moje dzieło i mówi do mnie:
- tata sprawdzimy coś ?!
przy ikonce google jest taki aparacik i jak się zrobi zdjęcie czegoś to wujaszek podpowiada co to takiego.
Ale się uśmiałem jak się okazało że telefon poznał mój model i powiedział nam co to jest
czyli podobny do oryginału...
Nawet długo nie gmerał paluchem żeby go odniosło do mojej relacji na forum. Fajnie się dowiedzieć że AI kojarzy co to takiego
-
A pro po telefonów. Mój syn podziwiał wczoraj moje dzieło i mówi do mnie:
- tata sprawdzimy coś ?!
przy ikonce google jest taki aparacik i jak się zrobi zdjęcie czegoś to wujaszek podpowiada co to takiego.
Ale się uśmiałem jak się okazało że telefon poznał mój model i powiedział nam co to jest
czyli podobny do oryginału...
Nawet długo nie gmerał paluchem żeby go odniosło do mojej relacji na forum. Fajnie się dowiedzieć że AI kojarzy co to takiego
-
Panowie, BARDZO dziękuję za gratulacje, są one dla mnie ważniejsze niż puchary i dyplomy. Jak zwykle Wasze zdanie dla mnie jest bardzo cenne.
Przepraszam że tak krótko odnośnie Wystawy Chełmżyńskiej, ale dziś jestem tak padnięty że ciężko mi coś mądrego napisać. Przepraszam ! Poprawie się jak ochłonę...
AndDi zaintrygował mnie zdjęciem. Widać że wieża miała inny profil dachu w tamtym czasie, a z ciekawostki wrzucę kolejną wersje zdobień na dachu. I tu też widać dziś zamurowane drzwi w tylnej elewacji. A może to kwestia kadru ? trzeba by przeanalizować jak to z tym dachem było ?
Jak odpowiedni obiektyw na body może przekłamać wizerunek
-
Panowie, BARDZO dziękuję za gratulacje, są one dla mnie ważniejsze niż puchary i dyplomy. Jak zwykle Wasze zdanie dla mnie jest bardzo cenne.
Przepraszam że tak krótko odnośnie Wystawy Chełmżyńskiej, ale dziś jestem tak padnięty że ciężko mi coś mądrego napisać. Przepraszam ! Poprawie się jak ochłonę...
AndDi zaintrygował mnie zdjęciem. Widać że wieża miała inny profil dachu w tamtym czasie, a z ciekawostki wrzucę kolejną wersje zdobień na dachu. I tu też widać dziś zamurowane drzwi w tylnej elewacji. A może to kwestia kadru ? trzeba by przeanalizować jak to z tym dachem było ?
Jak odpowiedni obiektyw na body może przekłamać wizerunek
Andrzeju spokojnie, błąd poprawiony. Ten fakt tłumaczę nachalnością słownika w telefonie. Człowiek machnie paluchem parę razy i błąd gotowy.
Za pewne potraktował "wierzę" od słowa "wierzyć".
Brawo za czujność.