Szwedzko - Polsko - Holenderski Convoi Exceptionnel

1. Skorpion 2024-09-16 11:02:42

Piotr- odnośnie ryfli odpisałem Ci na poprzedniej stronie relacji :) Stopnie to elementy z wycinanki w których wybite igłą są otworki, natomiast lampy robię z plexi 0,5 albo 1mm którą, po wycięciu na odpowiedni wymiar naklejam na zdjęcie prawdziwej lampy, w odpowiednim wymiarze oczywiście :) Później maluje to transparentnymi farbami tamiya ( czerwony i pomarańczowy ).

Tymczasem dorobiłem skrzynkę akumulatorową, uchwyt z przewodami, dołożyłem dwa zbiorniki powietrza w ramę żeby tak łyso tam nie było :), chlapacze i tablice ostrzegawcze. Będą jeszcze rejestrację jak tylko do mnie przybędą :) Powinny być jeszcze antenki na dachu ale dorobię je po Przeciszowie bo jak znam życie pourywały by się w transporcie. I tak właściwie jest to koniec budowy ( pozostał jeszcze ten dekielek na kole naczepy, na dniach go dorobię ) więc kilka ujęć całości a galerie końcową zrobię w przyszłym tygodniu po konkursie :)

I byłoby na tyle...  

1. PAN-KARTON 2024-09-16 16:07:15

I byłoby na tyle...  

Skorpion

... i aż tyle ! Dzięki za objaśnienia.
    Antenki, zawsze możesz powiedzieć że są wysuwane automatycznie jak na limuzynę przystało

1. Karol1985 2024-09-22 15:07:56

Widziałem na zdjęciach.... Pięknie prezentuje się w Przeciszowie....

Niestety nie mogłem się wybrać osobiście, ale ilość modei i poziom na naprawdę mistrzowskim poziomie. 

1. Perfidniak 2024-09-25 23:58:49

Tylne światła wyglądają dla mnie mega. Całość też oczywiście. Z niecierpliwością czekam na galerię. 

1. Skorpion 2024-09-27 12:09:56

Dzięki Panowie :) Galeria będzie jak tylko dostane i zamontuję rejestrację, mam nadzieje iż nastąpi to już niedługo:)

1. Skorpion 2024-10-20 12:46:40

Cześć !

Rejestracji na razie się nie doczekałem, zresztą i tak nie mam póki co jak wydrukować więc dorobię je w przyszłości a póki co zapraszam do galerii. Wieczorem przeniosę temat do zakończonych.

Rezultaty 60 - 66 z 66 pozycji
Udostępnij temat: