„KTO PIERWSZ TEN LEPSZY KAL-PRO”

1. szaman 2023-10-05 19:36:15

Ale w formacie pocztówki juz by było... Piotrek , powołujesz się na mnie, że dostałem strone w oryginale. Według mnie strony wygladaja dobrze i tutaj bym nic nie ruszał. Cały czas rozmawiamy o stronie tytułowej i o nia tylko chodzi. Przeslij też Andrzejowi nawet ta sama strone  w oryginale co mnie i niech On oceni. 

1. PAN-KARTON 2023-10-05 20:02:25

poszedł priv.

to może znaczki pocztowe zrobimy ? Poczta Polska Kartonówki - po 5zł

Henryku to Twoje zdjęcie @ do Andrzeja masz.

1. szaman 2023-10-05 20:21:44

OK. Się mu wysle.

1. AndDi 2023-10-05 20:43:43

Jesteśmy Kumplami ale na forum publicznym tryb rozkazujący nie jest dla mnie miły.   i nie wiem po jaką "cholerę" ? Dla Nas Kartonówek ?

PAN-KARTON

Jaki tryb rozkazujący? Gdzie Ty to widzisz? Ty masz jakiś problem z doczytaniem i interpretacją, tak jak z tym "burym osłem". Wyluzuj trochę, bo ja tam żadnego rozkazu nie wydałem, chyba, że chcesz tak to widzieć, a na to to już nie poradzę.

1. PAN-KARTON 2023-10-05 21:00:37

Nie ma co ! Każdy ma jakiś Error w sobie. Rozmawiamy dalej w miłej atmosferze

Zacząłem się zastanawiać po Andrzeja wypowiedziach jak my sobie poradzimy z nimi wszystkimi jak na okładce będzie jedno duże zdjęcie ?

Wówczas wszystkie loga informacje i takie tam będą chyba musiały zejść na sam dół ?

Ogólny zamysł strony tytułowej i reszty miesięcy zostawić tak jak jest ? Wszystkim się bardzo podobało tych 12 miniatur na okładce. Albo dorobić jeden miesiąc w roku

1. szaman 2023-10-05 21:09:48

Piotrek, Ty chyba masz jakis problem. Wyraźnie Ci napisałem, ze najlepiej zostawić strony z miesiącami tak jak są, a ewentualnie tylko spróbować poprawic stronę tytułową. To chyba jasne. Jeżeli byłby problem z tymi drobnymi poprawkami o których pisał Andrzej to zostawic to jak jest i tez będzie.

1. PAN-KARTON 2023-10-05 21:16:16

nie reaguje na zaczepki.

A co by było jak na podium na miejscu 13 znalazło by się zdjęcie Twojego modelu ? musimy coś wymyślić, ja coś muszę...

I mam już pomysł, bo od godzin kilku dajecie do pieca

Zrobimy kalendarz od stycznia 2024 do lutego 2025. Tylko 13 jako liczba pierwsza nie ułoży się ładnie na pierwszej stronie. Ale i z tym damy radę jakoś tak ?

1. szaman 2023-10-05 21:40:04

To nie żadna zaczepka, tylko jasno wyłozony mój pogląd. Chyba jasniej nie można. Masz inne pomysły?. W końcu to Twój pomysł i zrobisz jak będziesz chciał. My tylko chcemy pomóc. Nikt Ci na siłę niczego nie narzuca. A czy mój model tam będzie czy nie ... Wiesz dobrze, że gdybym chciał to taki kalendarz jestem sobie sam zrobić tylko ze swoimi modelami i myslę, że jak bym się przyłozył to nie gorzej niz drukarnia. Odpowiednich szablonów nie brakuje i oprogramowania do takich rzeczy też.

1. PAN-KARTON 2023-10-05 21:52:14

Super wówczas był byś Alienem ! a my chcemy tworzyć forum.

1. Kikol77 2023-10-05 22:34:15

Oj panowie panowie, forum nie działało kilka dni a juz widze ze siły do przekomarzania w pełni zregenerowane ;)

Z mojej strony to wyglada tak:

- Układu sron miesiecy bym nie ruszał

- Logo na pierwszej stronie mniejsze 

- Tworzony.... zgadzam sie z przedmówca ze powiniem być mniejszy

- A.D. przy roku zbedne 

- Jakoś rok załozenia tez mi nie pasuje im mniej tym lepiej w moim przekonaniu.

- Co do zdjęć ja bym zostawił tak jak jest i niech Jury wybierze 12 fotek :)

Miłego wieczoru :)

1. szaman 2023-10-06 08:11:13

Kikol jako kolejny potwierdza to o czym pisalismy z Andrzejem. 

1. warmiak66 2023-10-07 15:28:16

Szanowny Panie Karton, cytując klasyka - "róbta co chceta". Nic na siłę. Gdybym chciał kalendarz to zrobił bym swój własny tak, żeby mi się podobał, przyłączam się do myśli Henia. Ale jak kto lubi, jak chce się Wam tutaj nad tym tyle głowić, to droga wolna. Pozdrawiam!

1. Zbyszek001 2023-10-08 21:53:32

Gratuluje cierpliwości. Wszystkim.

Jak jest problem z nadmiarem modeli, można usunąć  Merkavę. Zapewniam, że nie mam z tym problemu.

1. PAN-KARTON 2023-10-09 03:04:07

Szanowny Panie Karton, cytując klasyka - "róbta co chceta". Nic na siłę. Gdybym chciał kalendarz to zrobił bym swój własny tak, żeby mi się podobał, przyłączam się do myśli Henia. Ale jak kto lubi, jak chce się Wam tutaj nad tym tyle głowić, to droga wolna. Pozdrawiam!

warmiak66

Załóż z Heniem również swoje forum ! Tak to dobry pomysł Jesteś THE BEST !!!

1. AndDi 2023-10-09 13:25:24

Załóż z Heniem również swoje forum ! Tak to dobry pomysł Jesteś THE BEST !!!

PAN-KARTON

Nie przesadziłeś Piotrek? Szaman jest tu od zawsze i bez niego Kartonówki pewnie by się co chwila zawieszały i to byłby dopiero problem . Logarytm by sprawdzał i jak nie ma Henryka, to error 404 .

A Warmiak lubi wypisywać takie kontrowersyjne teksty, pracuje niczym kret by podburzać ludzi i siać ferment. Krótko jesteś, więc jeszcze nie wiesz takich rzeczy.

1. szaman 2023-10-09 16:00:04

Skoro Wszyscy co chwilę cytują klasyków, to ja znam jednego i też zacytuję "NIE REAGUJĘ NA ZACZEPKI"...W końcu każdy ma jakiś ERROR w sobie...

1. PAN-KARTON 2023-10-09 16:23:33

Skoro Wszyscy co chwilę cytują klasyków, to ja znam jednego i też zacytuję "NIE REAGUJĘ NA ZACZEPKI"...W końcu każdy ma jakiś ERROR w sobie...

szaman

Henryk czuje się mianowanym .

Andrzej, Henryk, Zenon... a to Was tam kilku jest ... Przyjmiecie mnie do Bandy ?

1. AndDi 2023-10-09 16:40:28

Andrzej, Henryk, Zenon... a to Was tam kilku jest ... Przyjmiecie mnie do Bandy ?

PAN-KARTON

Jaka banda i po za tym ja i Zenon, chyba żeś na głowę upadł. Czytaj co napisałem o nim, chyba widać, że nie mam o nim najlepszego zdania.

1. PAN-KARTON 2023-10-09 16:52:04

Jaka banda i po za tym ja i Zenon, chyba żeś na głowę upadł. Czytaj co napisałem o nim, chyba widać, że nie mam o nim najlepszego zdania.

AndDi

To wiem przynajmniej na czym stoję. Jak w życiu: "jedno wielkie pole minowe" Tu jako saper mogę kilka razy zrobić błąd. Aż nie wylecę z hukiem

1. szaman 2023-10-09 18:39:16

A uprzedzałem Cię!.

Zostawcie to Panocki i bierzta sie do roboty bo czas leci.Jak my sami sobie nie poradzimy to nikt inny nam nie pomoże.

Rezultaty 140 - 160 z 171 pozycji
Udostępnij temat: