KROKUS - LAUTELLO (1/96), czyli nieznany "Kopciuszek" wśród "Celebrytów" :)
-
AndDi a gdzie zakupiłeś te kółka z drutu i czy mają do wyboru różne grubości i wielkości?
Tylko jak napiszesz kółko, to Ci prawie nic nie znajdzie, trzeba wpisać kółeczko - pieszczotliwie
I nie wpisuj rozmiaru, bo maja niejednolity sposób opisywania. Mogą napisać np. kółeczko 4mmx0.5mm lub 4x0.5. Trzeba niestety poprzeglądać wszystko samemu. To co ja zakupiłem to chyba jest najmniejsze 3mm x 0,4mm.
Na stronie można znaleźć wiele przydatnych rzeczy dla nas.
P.S. Zakupy można zrobić bez zakładania u nich konta (bez rejestracji).
Byłem na stronie sklepu z linka
Nie do przebrnięcia, nie do obejrzenia... jest wszystko ! Dobre AndDi dobre !
Teraz cekinami obkleić model nie będzie problemu
A ja się martwiłem gdzie jak kupię łańcuchy do ROMA ? full wypas...
AndDi dziękuję za ten sklepPANIE KARTON łańcuchy do Romy kupisz w sklepie gpm lub wycinane laserowo w Jsc
-
AndDi dziękuję za ten sklepPANIE KARTON łańcuchy do Romy kupisz w sklepie gpm lub wycinane laserowo w Jsc
W GPM jak i w JSC brak odpowiedniego rozmiaru do skali. Niby żadna ale, porównaj ceny ! Ja nie potrzebuje 10m. A za 1m można zapłacić od 2,90 tu gdzie AndDi do 28zł w G.. i J..To jak jest z tym GPM likwidują się czy tylko modeli nie będa wydawać ?
-
W GPM jak i w JSC brak odpowiedniego rozmiaru do skali. Niby żadna ale, porównaj ceny ! Ja nie potrzebuje 10m. A za 1m można zapłacić od 2,90 tu gdzie AndDi do 28zł w G.. i J..To jak jest z tym GPM likwidują się czy tylko modeli nie będa wydawać ?
AndDi dziękuję za ten sklep
PANIE KARTON łańcuchy do Romy kupisz w sklepie gpm lub wycinane laserowo w Jsc