Przeciszów 2024
-
Sorki muszę to zrobić !
KOPIA WPISU Z AKTUALIZACJĄ: aktualne podsumowanie na końcuNoooo, takiej ekipy z kartonówek to się nie spodziewałem. Rok jeżdżenia po wystawach, na których zawsze się udawało z kimś spotkać. A TU wysyp Szanownych przedstawicieli.
Udało mi się spotkać face to face z 15 osobami z Naszego forum..
I ja 16 robaczek...
Jedna osoba mi ucieka od kilku wystaw, ale poznaje jego modele. Jeszcze będzie okazja.
Wspaniała atmosfera, wiele cennych trików modelarskich wymienianych w rozmowach. Każdy coś od siebie przekazał i z życia Modelarza i coś o sobie...
WSPANIAŁE PRZEŻYCIE !!!
edit: 25-09-24 - zapomniałem o jednym spotkaniu, taka była napięta atmosfera
Poprawiłem ilości osób z Naszej parafii 18 person. Ciekawe czy ktoś był a się udało mu nie ujawniać ?
Ujawniają się koledzy tajniacyczyli osiemnastu z takiego malutkiego forum !
kogo duma rozpiera że tu przynależy ?
-
O kurna... Panowie ale dyskutejszyn się tu rozkręciło.
Aż mi przykro, że mnie tam Wami nie było. Niestety obowiązki służbowe były w tym momencie ważniejsze.
Obiecuję się poprawić za rok. I mam nadzieję, że zacne grono o którym tu mowa za rok również będzie.
Trzymam kciuki. Tym czasem zapraszam na paprykarz.
-
O kurna... Panowie ale dyskutejszyn się tu rozkręciło.
Aż mi przykro, że mnie tam Wami nie było. Niestety obowiązki służbowe były w tym momencie ważniejsze.
Obiecuję się poprawić za rok. I mam nadzieję, że zacne grono o którym tu mowa za rok również będzie.
Trzymam kciuki. Tym czasem zapraszam na paprykarz.
Sorki muszę to zrobić !
KOPIA WPISU Z AKTUALIZACJĄ: aktualne podsumowanie na końcu
Noooo, takiej ekipy z kartonówek to się nie spodziewałem. Rok jeżdżenia po wystawach, na których zawsze się udawało z kimś spotkać. A TU wysyp Szanownych przedstawicieli.
Udało mi się spotkać face to face z 15 osobami z Naszego forum.
I ja 16 robaczek...
Jedna osoba mi ucieka od kilku wystaw, ale poznaje jego modele. Jeszcze będzie okazja.
Wspaniała atmosfera, wiele cennych trików modelarskich wymienianych w rozmowach. Każdy coś od siebie przekazał i z życia Modelarza i coś o sobie...
WSPANIAŁE PRZEŻYCIE !!!
edit: 25-09-24 - zapomniałem o jednym spotkaniu, taka była napięta atmosfera
Poprawiłem ilości osób z Naszej parafii 18 person. Ciekawe czy ktoś był a się udało mu nie ujawniać ?
czyli osiemnastu z takiego malutkiego forum ! 

Ujawniają się koledzy tajniacy
kogo duma rozpiera że tu przynależy ?