Przeciszów 2024
-
Cześć. Byłem gościnnie przez godzinę w Przeciszowie (niestety bez modeli). Wspaniała atmosfera, sporo znajomych. Spotkałem na żywo Aragorna i Seahorsa. Był Rufio ze swoimi wydrukami 3D. Poznałem wreszcie Łukasza Fuczka. Było więcej forumowiczów, ale nie mogłem zostać dłużej, aby z każdym porozmawiać. Może za rok dam radę przyjechać na dwa dni z modelami. Spodobało mi się.
-
Cześć. Byłem gościnnie przez godzinę w Przeciszowie (niestety bez modeli). Wspaniała atmosfera, sporo znajomych. Spotkałem na żywo Aragorna i Seahorsa. Był Rufio ze swoimi wydrukami 3D. Poznałem wreszcie Łukasza Fuczka. Było więcej forumowiczów, ale nie mogłem zostać dłużej, aby z każdym porozmawiać. Może za rok dam radę przyjechać na dwa dni z modelami. Spodobało mi się.
-
Noooo, takiej ekipy z kartonówek to się nie spodziewałem. Rok jeżdżenia po wystawach, na których zawsze się udawało z kimś spotkać. A TU wysyp Szanownych przedstawicieli.
Udało mi się spotkać face to face z 15 osobami z Naszego forum..
I ja 16 robaczek...
Jedna osoba mi ucieka od kilku wystaw, ale poznaje jego modele. Jeszcze będzie okazja.
Wspaniała atmosfera, wiele cennych trików modelarskich wymienianych w rozmowach. Każdy coś od siebie przekazał i z życia Modelarza i coś o sobie...
WSPANIAŁE PRZEŻYCIE !!!
edit: 25-09-24 - zapomniałem o jednym spotkaniu, taka była napięta atmosfera
Poprawiłem ilości osób z Naszej parafii 18 person. Ciekawe czy ktoś był a się udało mu nie ujawniać ?
Ujawniają się koledzy tajniacyczyli osiemnastu z takiego malutkiego forum !
kogo duma rozpiera że tu przynależy ?
-
Noooo, takiej ekipy z kartonówek to się nie spodziewałem. Rok jeżdżenia po wystawach, na których zawsze się udawało z kimś spotkać. A TU wysyp Szanownych przedstawicieli.
Udało mi się spotkać face to face z 15 osobami z Naszego forum..
I ja 16 robaczek...
Jedna osoba mi ucieka od kilku wystaw, ale poznaje jego modele. Jeszcze będzie okazja.
Wspaniała atmosfera, wiele cennych trików modelarskich wymienianych w rozmowach. Każdy coś od siebie przekazał i z życia Modelarza i coś o sobie...
WSPANIAŁE PRZEŻYCIE !!!
edit: 25-09-24 - zapomniałem o jednym spotkaniu, taka była napięta atmosfera
Poprawiłem ilości osób z Naszej parafii 18 person. Ciekawe czy ktoś był a się udało mu nie ujawniać ?
Ujawniają się koledzy tajniacyczyli osiemnastu z takiego malutkiego forum !
kogo duma rozpiera że tu przynależy ?
-
I mi się udało coś zdobyć. Pamiątka na długie lata !
Gratulacje zasłużone, tylko, hm, to nie był standard.
Bardzo dziękuję wszystkim na dobre słowo
AndDi, zabrakło tam Ciebie
Zgłaszając model opisałem jak powstał. Tak mnie przypisano, chyba nie było innego podziału dla architektury?
MB to jedyna kategoria dla budowli w Przeciszowie.( oprócz wiekowej, J,M,S. )
-
I mi się udało coś zdobyć. Pamiątka na długie lata !
Gratulacje zasłużone, tylko, hm, to nie był standard.
Bardzo dziękuję wszystkim na dobre słowo
AndDi, zabrakło tam Ciebie
Zgłaszając model opisałem jak powstał. Tak mnie przypisano, chyba nie było innego podziału dla architektury?
MB to jedyna kategoria dla budowli w Przeciszowie.( oprócz wiekowej, J,M,S. )
-
To mogli sobie darować to słowo "standard" na dyplomie, szczególnie, że widać, że drukowali na miejscu. Wprowadza w błąd.
To nic do Ciebie tylko do oceniających.
Ja i tak ogromnie się cieszę z tego wyróżnienia. A z drugiej strony co ja teraz muszę skleić żeby podnieść poprzeczkę i ponownie spróbować zabłysnąć ?
Mam kilka pomysłów i tylko rok na ich realizację
-
To mogli sobie darować to słowo "standard" na dyplomie, szczególnie, że widać, że drukowali na miejscu. Wprowadza w błąd.
To nic do Ciebie tylko do oceniających.
Ja i tak ogromnie się cieszę z tego wyróżnienia. A z drugiej strony co ja teraz muszę skleić żeby podnieść poprzeczkę i ponownie spróbować zabłysnąć ?
Mam kilka pomysłów i tylko rok na ich realizację
http://km-orzel.pl/
Z tego co mi wiadomo sporo Nas z kartonówek będzie na miejscu
Do zobaczenia