Northrop Grumman B-2 SPIRIT MODEL-KOM
-
Dla mnie odlot. Zaczynam odnosić wrazenie, że Abrams Tulipana może mieć konkurenta. Kurde cos pieknego
Zbyszku - dziękuję Ci za miłe słowa, ale B2 nie jest żadną konkurencją dla Abramsa. Wyczesany czołg Tulipana jest tak wysoko odwzorowany, że B2 to on deklasyfikuje go zupełnie.
Grzegorz zasłużył Abramsem na najwyższe noty. B2 też może budzić podziw ale tak dobry nie bedzie.
Tulipan - masz racje, jestem artystą
w wieku 10 lat wygrałem konkurs plastyczny (malowanie obrazu), w wieku 17 lat grałem wzespole muzycznym na perkusji(nawet za pieniadze)
, w wieku 28 lat wyrzeźbiłem dłutem miłości córcię w skali 1:1, w wieku 33 lat wystartowałem w pierwszym konkursie modelarskim i zdobyłem pierwsze miejsce (Apache-m). Taki ze mnie artysta
. Dzieki
-
Dla mnie odlot. Zaczynam odnosić wrazenie, że Abrams Tulipana może mieć konkurenta. Kurde cos pieknego
Zbyszku - dziękuję Ci za miłe słowa, ale B2 nie jest żadną konkurencją dla Abramsa. Wyczesany czołg Tulipana jest tak wysoko odwzorowany, że B2 to on deklasyfikuje go zupełnie.
Grzegorz zasłużył Abramsem na najwyższe noty. B2 też może budzić podziw ale tak dobry nie bedzie.
Tulipan - masz racje, jestem artystą
w wieku 10 lat wygrałem konkurs plastyczny (malowanie obrazu), w wieku 17 lat grałem wzespole muzycznym na perkusji(nawet za pieniadze)
, w wieku 28 lat wyrzeźbiłem dłutem miłości córcię w skali 1:1, w wieku 33 lat wystartowałem w pierwszym konkursie modelarskim i zdobyłem pierwsze miejsce (Apache-m). Taki ze mnie artysta
. Dzieki
-
I co to wszystko ?
Oglądałem i czytałem relację raptem 1,5 godziny a chciałbym jeszcze.
Ostatnie 15 minut nie zauważyłem że się płyta skończyła i siedząc z otwartą gębą nie przeszkadzała mi ta cisza nie do zniesienia...
Zdjęcia, Zdjęcia, Zdjęcia ... Skanduje rozentuzjazmowany tłum.
Kamilu... ? brak słów...
-
I co to wszystko ?
Oglądałem i czytałem relację raptem 1,5 godziny a chciałbym jeszcze.
Ostatnie 15 minut nie zauważyłem że się płyta skończyła i siedząc z otwartą gębą nie przeszkadzała mi ta cisza nie do zniesienia...
Zdjęcia, Zdjęcia, Zdjęcia ... Skanduje rozentuzjazmowany tłum.
Kamilu... ? brak słów...
-
Piotrze - Ty to wszystko czytałeś?!
Kurde.. wychodzi na to, że ta relacja jest jak dobra książka...
Rafał-
Ja Ci dam zrzutkę... lepiej Ci co jeszcze tego nie zrobili, potencjalnie mogą niech dołączą do patronów naszego forum.
Otóż nikt nie wyjechał, a tematu nie kończyłem, bo B2 będzie kontynuowany.. co miało popękać to popękało więc będą poprawki i dalszy etap prac.
Wiem że to dlugo trwa - ale jeszcze na spokojnie musicie to brać.
-
Piotrze - Ty to wszystko czytałeś?!
Kurde.. wychodzi na to, że ta relacja jest jak dobra książka...
Rafał-
Ja Ci dam zrzutkę... lepiej Ci co jeszcze tego nie zrobili, potencjalnie mogą niech dołączą do patronów naszego forum.
Otóż nikt nie wyjechał, a tematu nie kończyłem, bo B2 będzie kontynuowany.. co miało popękać to popękało więc będą poprawki i dalszy etap prac.
Wiem że to dlugo trwa - ale jeszcze na spokojnie musicie to brać.
-
Kamilu,
Kupiłem poduszkę pod tyłek i zapałki do oczu i wypatruje postępu z prac.
Ale jak długo moja dupa i oczy to wytrzymają ??? nie wiem ?
Więc ? ..............
Rób swoje na spokojnie w swoim tempie.
Nie z dupy i oczu człowiek zbudowany
Ale jak już skończysz ( oby za mojego żywota ) to i tak spodziewam się rewolucji pod beretem i w głównej pompie
aby to nie był zawał !?!?
-
Kamilu,
Kupiłem poduszkę pod tyłek i zapałki do oczu i wypatruje postępu z prac.
Ale jak długo moja dupa i oczy to wytrzymają ??? nie wiem ?
Więc ? ..............
Rób swoje na spokojnie w swoim tempie.
Nie z dupy i oczu człowiek zbudowany
Ale jak już skończysz ( oby za mojego żywota ) to i tak spodziewam się rewolucji pod beretem i w głównej pompie
aby to nie był zawał !?!?
-
INFORMATION !
Namawiam na zgłaszanie zdjęć do Kalendarza kartonowki.pl 2024. Szczegóły tu:
http://www.kartonowki.pl/forum/temat/4482,kalendarz-2024-informacje-wazne-zasady-zgloszenia
Został jeszcze tydzień = 7 dni.
Przypominam że 30 09 2023 do godziny 00:00 można takie foty przysłać na adres r4s1@wp.pl
-
INFORMATION !
Namawiam na zgłaszanie zdjęć do Kalendarza kartonowki.pl 2024. Szczegóły tu:
http://www.kartonowki.pl/forum/temat/4482,kalendarz-2024-informacje-wazne-zasady-zgloszenia
Został jeszcze tydzień = 7 dni.
Przypominam że 30 09 2023 do godziny 00:00 można takie foty przysłać na adres r4s1@wp.pl
Ale foto 9 to jak dwa światy. Poszycie takie gładkie bez detali a pod klapą we wnęce jakiś kosmos detaliczny.