PKP Dworzec Kolejowy Pabianice - 1:87

1. gregor97 2025-02-09 16:01:06

a co tu się odwala się, stało się? 

1. Pashal 2025-02-09 16:12:57

Nic po prostu jeden z drugim uwierzył w swoją boskość kartonową w wyniku  pojawienia  się nowego forumowicza, który nie zawsze ma zbieżne poglądy z onymi. 

1. PAN-KARTON 2025-02-09 16:17:49

O czym ty do mnie piszesz kolego - robiłeś wywiad środowiskowy na mój temat - robiłeś , więc nie pisz nic więcej o etyce, bo po raz kolejny nadużywasz tego określenia.. Ja o tobie i o innych uczestnikach forum wywiadu nie robiłem, bo mi to do niczego nie jest potrzebne.

Pashal

Dobre ,

Boże jak Ty bardzo jesteś słabo zorientowany. Niczego takiego nie robiłem. Wieści o kimś takim spłynęły do mnie od innych modelarzy bez zadawania pytań. Moje relacje czyta bardzo dużo osób i to od nich się dowiedziałem że.... sam się pochwal z czego jesteś znany.

1. PAN-KARTON 2025-02-09 16:20:17

a co tu się odwala się, stało się? 

gregor97

Współczuje Grzegorz, sporo czeka cię czytania, chętnie bym Ci streścił ale Qwa jak ?

1. PAN-KARTON 2025-02-09 16:23:29

Tępo czy tempo, oto jest pytanie? Kto odpowie na nie?

AndDi

Jedno i drugie bo o 12:00 to już byłem otępiały a tempo bicia serca rosło wraz z ilością wykonywanych kroków

1. Pashal 2025-02-09 16:47:39

O czym ty do mnie piszesz kolego - robiłeś wywiad środowiskowy na mój temat - robiłeś , więc nie pisz nic więcej o etyce, bo po raz kolejny nadużywasz tego określenia.. Ja o tobie i o innych uczestnikach forum wywiadu nie robiłem, bo mi to do niczego nie jest potrzebne.

Pashal

Dobre ,

Boże jak Ty bardzo jesteś słabo zorientowany. Niczego takiego nie robiłem. Wieści o kimś takim spłynęły do mnie od innych modelarzy bez zadawania pytań. Moje relacje czyta bardzo dużo osób i to od nich się dowiedziałem że.... sam się pochwal z czego jesteś znany.

PAN-KARTON

Jak nie robiłeś wywiadu jak sam o tym do mnie napisałeś i mówili mi to ludzie - więc nie rób z siebie niewiniątka. 

Znany jestem z tego, że takim ludziom jak ty i tobie podobnym moja obecność na forum strasznie przeszkadza.

Zdziwiłem się, że nie znasz określenia Mistel , napisałem o twoim modelu - i jak się w  stosunku do mnie zachowujesz - nie przeszkadza ci, że to forum ponoć przyjazne, ale dla kogo - dla wąskiej grupki, która wzajemnie sobie cukruje i poklepuje po pleckach, a jak tylko pojawi się ktoś kto  nie  klepie z klucza w klawiaturę to są takie zachowania ja twoje i tobie podobnych.

Napisałeś , że  w modelarstwie kartonowym udzielasz się 2 lata, a ja 50 lat, więc spuść z tonu i nie rób scen.

Jak będziesz znowu w Warszawie , a może tam mieszkasz to pozdrów mój najzagorzalszy fan-club. Całuski i te rybie łuski. 

1. PAN-KARTON 2025-02-09 17:09:06

To co, wklejać treść 1 do 1 z naszej prywatnej korespondencji ? ( jakoś nie doczekałem się odpowiedzi )

Dawaj pierwszy - cytat - że to ja poszukiwałem wiadomości o Tobie...

Zaczynamy poznawać kolegę. Nie doszukuj się w treści słów które nie padły tylko po to aby mieć o czym odpisać i to w jakimś w sumie niezrozumiałym stylu.

Ja też nie zawsze napiszę w oczywisty sposób swoje zdanie, opinię czy wrzucony pomysł nie każdemu się musi podobać.

Jak to Cię uspokoi to: - Masz rację ! Każdy ma pozwolenie na pisanie, ale trzeba uważać żeby nie strzelić sobie w kolano

https://www.facebook.com/reel/1784616822291368

1. Pashal 2025-02-09 18:45:04

Pisząc takie bzdety kompromitujesz nie tylko siebie, ale przede wszystkim to forum. 

Oczywiście, że się dowiadywałeś, bo takie informacje dostałem. 

Ty już strzeliłeś sobie w kolano przy okazji "dwóch wież", a teraz sam się seriami  ostrzeliwujesz przy okazji moich wypowiedzi. 

Kto z kogo tu sobie kpił - "pokaż model, pokaż model "... dwulatku modelarski - smoczek se z kartonu zrób i butelkę na BCG."

Klej sobie co chcesz, stawiaj na trafostacjach, a ode mnie się po prostu odklej. 

1. Limaks 2025-02-09 19:19:06

Pany dajcie se siana. Walka na jakieś przekonania z kosmosu, to chyba nie jest dobry kierunek. 

Panie Kartonie rob Pan swoje bo fajne efekty widać jak na tacy. (podstawka z trafo to już kwestia gustu)

Panie Pashal też Pan rob swoje, bo na tacy póki co nic nie ma.

Koledzy Szaman i Pan Karton słusznie zauważyli brak dokonań.  Kasliwe uwagi o klepaniu sie po ramieniu na forum są niczym nie poparte. 

Ja sam chciałbym zobaczyć 50 lat doswiadczen modelarskich. Nauczyć się czegoś od starszego kolegi. A tu nic nie ma... niech się Pan nie boi czegoś pokazać. Koledzy pomogą jeśli trzeba. 

1. PAN-KARTON 2025-02-09 19:24:54

Załatwione.

1. Pashal 2025-02-09 19:31:48

O widzę, że wsparcie nastąpiło kolegi Limaksa... "przypadek - nie sondzem"   - mam do ciebie kolego Limaks taką radę- klej sobie modele, rozmawiaj z innymi uczestnikami forum, a mną się nie przejmuj - ja wiem co mam pisać i o czym pisać.

1. Limaks 2025-02-09 19:38:35

Żeby dawać rady to trzeba coś sobą reprezentowac/pokazać. 

Także czekam z ciekawością. 

I racja, to nie przypadek, że daje wsparcie. Przeszkadza Ci to Panie pashal? 

1. Pashal 2025-02-09 20:05:46

Żeby dawać rady to trzeba coś sobą reprezentowac/pokazać. 

Także czekam z ciekawością. 

I racja, to nie przypadek, że daje wsparcie. Przeszkadza Ci to Panie pashal? 

Limaks

Piotrkowi już może nie wypada mnie atakować to wysłał w bój swojego kolegę Limaksa - takimi tekstami to Ty niby co sobą reprezentujesz i pokazujesz.

Klej sobie te swoje modele, ja ci nie przeszkadzam, a mną się nie zajmuj - przecież masz tu tylu nauczycieli "zawodu" to po co ode mnie jeszcze chcesz nauki... no chyba, że kultury Limaksie. 

1. Limaks 2025-02-09 20:23:59

Dobre.. na prawdę dobre... się uśmiałem. 

To dowodzi temu, że możesz jedynie komedie napisać. 

Lekture Ta ehe.. no chyba nie...

Podsumowując. Nie jesteś żadnym rozmówcą panie pashal. Nie masz imienia ani swoich prac do pokazania ale za to najwięcej do powiedzenia na każdy temat. Zadymiarz, kąsciel z brakiem poparcia w postaci swojej twórczości. Jakiś tam byt który próbuje ustawiać innych. 

Gadaj se ze ścianą. Ona lepiej wysłucha takich jak ty. 

Pisz se co tam chcesz. Ja już nie mam o czym z tobą gadać. Zero tematu. 

1. Pashal 2025-02-09 22:40:30

Dobre.. na prawdę dobre... się uśmiałem. 

To dowodzi temu, że możesz jedynie komedie napisać. 

Lekture Ta ehe.. no chyba nie...

Podsumowując. Nie jesteś żadnym rozmówcą panie pashal. Nie masz imienia ani swoich prac do pokazania ale za to najwięcej do powiedzenia na każdy temat. Zadymiarz, kąsciel z brakiem poparcia w postaci swojej twórczości. Jakiś tam byt który próbuje ustawiać innych. 

Gadaj se ze ścianą. Ona lepiej wysłucha takich jak ty. 

Pisz se co tam chcesz. Ja już nie mam o czym z tobą gadać. Zero tematu. 

Limaks

Jeżeli ten tekst jest tylko takim zgrywem, bo sama już nie wiesz co napisać to mały pikuś,, ale jeżeli napisałeś to serio to chyba nawet sobie nie zdajesz sprawy jaką ludzie mają z ciebie jak to się teraz pisze "beke" .

Ośmieszasz się tym co napisałeś, ale to nie moja wina. 

1. AndDi 2025-02-10 05:46:12

Ja tam nie mam żadnej "beki" z Limaksa, jak już to z jego oponenta mam "bekę".

1. Pashal 2025-02-10 08:24:56

AndDi

Masz beke, bo co ?  Bo nie widziałeś moich modeli, ale są ludzie co je widzieli i nie tylko modele i czytając te wasze bzdety mają dopiero z was ubaw po pachy.

Jak można w ogóle przyjąć taka idiotyczną tezę, że jak nie widziałeś modelu to ktoś ma się nie wypowiadać na forum modelarskim - powtórzę ci jeszcze raz jak nie zrozumiałeś takiej prostej sprawy - na forach pisują i komentują modelarze , którzy nie pokazują modeli i nikt do nich nie ma o to pretensji - ważne jest co piszą, a nie co mają w galeriach czy nie mają. 

Kompromitujecie się takim tekstami już nie tylko jako modelarze, ale po prostu jako ludzie. 

Ile razy ja tu czytałem, że to forum jest inne , fajne , przyjazne, a tu okazuje się , że maski opadły i mamy to samo co wszędzie. 

1. AndDi 2025-02-10 08:52:49

AndDi

Masz beke, bo co ?  Bo nie widziałeś moich modeli, ale są ludzie co je widzieli i nie tylko modele i czytając te wasze bzdety mają dopiero z was ubaw po pachy.

Jak można w ogóle przyjąć taka idiotyczną tezę, że jak nie widziałeś modelu to ktoś ma się nie wypowiadać na forum modelarskim - powtórzę ci jeszcze raz jak nie zrozumiałeś takiej prostej sprawy - na forach pisują i komentują modelarze , którzy nie pokazują modeli i nikt do nich nie ma o to pretensji - ważne jest co piszą, a nie co mają w galeriach czy nie mają. 

Kompromitujecie się takim tekstami już nie tylko jako modelarze, ale po prostu jako ludzie. 

Ile razy ja tu czytałem, że to forum jest inne , fajne , przyjazne, a tu okazuje się , że maski opadły i mamy to samo co wszędzie. 

Pashal

Czy ja coś napisałem, że nie widziałem Twoich modeli?

Mam bekę z tego co piszesz i dobrze mogę się pośmiać

1. Pashal 2025-02-10 09:03:50

To co jest w końcu  śmiesznego w tym co ja napisałem - masz beke, bo co ?

Widziałeś moje modele i dalej ci nie pasuje, więc w czym masz generalnie problem człowieku ?

Coś innego niż moje model widziałeś, czy dalej będziesz jojczył, że nie mam prawa komentować tego co ktoś skleił lub napisał na forum ?

1. AndDi 2025-02-10 09:06:26

To co jest w końcu  śmiesznego w tym co ja napisałem - masz beke, bo co ?

Widziałeś moje modele i dalej ci nie pasuje, więc w czym masz generalnie problem człowieku ?

Coś innego niż moje model widziałeś, czy dalej będziesz jojczył, że nie mam prawa komentować tego co ktoś skleił lub napisał na forum ?

Pashal

Rezultaty 640 - 660 z 738 pozycji
Udostępnij temat: